NCC

Förrådsarbetare Bergnäset Oxelösund

Bergnäset söker Förrådsarbetare i Oxelösund!

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se

 

Vi utökar och söker nu en skicklig förrådsarbetare till vår verksamhet i Oxelösund.

 

Ditt uppdrag

Tjänsten innebär allt från att plocka ihop matierial, sortera returer och att köra ut småordrar inom området. Således är B-körkort och truckkort ett krav 

 

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsak till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.

 

Din Profil

Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständig med bra ordningssinne och är en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor, kunder som med våra underentreprenörer. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är en bra problemlösare och drivs av att få kunden nöjd. 

 

B-körkort är ett krav samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet från ställningsbranschen.

 

En bred mångfald skapar en bättre arbetskultur! Som bolag vill Bergnäset spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Ytterligare information

Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller kika in hur vår vardag kan se ut på vår Facebook, Instagram och Linkedin. 

 

Kontakt och ansökan

Om du har frågor kan du ringa AL Jonas Hultberg +46 70 020 74 95 eller HR Specialist Annika Lindbäck +46 70 675 35 25. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast 20230228

 

Välkommen med din ansökan!

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Oxelösund . Publicerat : 10 januari

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Förrådsarbetare Bergnäset Oxelösund