NCC

Förrådsansvarig, NCC ViaSafe

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC ViaSafe Sverige är en enhet som erbjuder tjänster kring t ex avstängningar, skyltning, TA-planer, TMA-skydd, tungt skydd, barriärer mm. Enheten ansvarar även för NCC ViaSafe kompetenscenter som erbjuder aktuella utbildningar om gällande regler och riktlinjer för arbete på väg. Det är ett stort behov av våra tjänster så nu behöver vi förstärka vår grupp med ytterligare medarbetare.

Rollen hos oss
Vi söker en förrådsansvarig till vår depå. Du kommer att ansvara för in- och utlämning av material samt plocka ihop och registrera hyrordrar. Arbetet innebär även skylttillverkning och delaktighet vid inköp av nytt material samt.

Arbetet bedrivs huvudsakligen självständigt eller i mindre grupp. För att detta skall fungera krävs att du är en person som trivs när tempot är högt och kan prestera resultat ensam och tillsammans med andra. Vi tror att du är en självständig person som gärna tar initiativ och är ansvarstagande.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från trafikavspärrningar och trafikmiljö men det är inget måste utan är du en driven och driftig person har du alla möjligheter att bli en framgångsrik medarbetare inom vår verksamhet. C-körkort och kravutbildningar för arbete i trafikmiljö är meriterande.

Dina egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter driv, engagemang och laganda. Du är flexibel, noggrann och har god samarbetsförmåga. Du trivs när tempot är högt och kan prestera resultat tillsammans med andra. Vi söker dig som är en problemlösare med god förmåga att leverera bra service.

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid med placering i Göteborg och tillträde sker enligt överenskommelse. I tjänsten kan arbete på oregelbundna arbetstider förekomma. B-körkort är ett krav.

www.ncc.se/viasafe

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Site Manager, David Nilsson, tel 0700-888230, mail 
david.x.nilsson@ncc.se 

Välkommen med din ansökan senast den 8 april 2018.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 april . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Förrådsansvarig, NCC ViaSafe