NCC

Förändringskommunikatör

Vi söker dig som är kommunikatör med erfarenhet av förändringskommunikation.

 

Du kommer arbeta i ett team med engagerade, positiva och erfarna kollegor. Teamet du ingår i driver våra koncerngemensamma kommunikationsprojekt och medarbetarna behärskar olika kompetenser inom kommunikation. Rollen som förändringskommunikatör är placerad på Brand Operations, som är en del av Group Communications.

 

 

Rollen som förändringskommunikatör

Du kommer att ansvara för kommunikation i något/några av våra strategiska förändringsprojekt av olika storlek, mot såväl interna som externa målgrupper. Förändringsprojekten inom NCC är ett prioriterat område och löper på i hög takt.

 

Arbetsuppgifter:

• Driva kommunikationsprojekt av olika storlek, från planering till genomförande, tillsammans med interna intressenter.

• Kommunicera, t ex skriva texter, artiklar och ta fram presentationsmaterial (PPT eller liknande) anpassat till målgrupp.

• Rådge i kommunikationsfrågor.

• Ibland kompletteras kommunikationsinsatserna med film för att förbättra effekten och förståelsen – genom egenproduktion samt i samarbete med extern leverantör.

 

Du har erfarenhet av strategisk förändringskommunikation från ett större företag, gärna med representation i flera länder. Du är van att sätta samman en kommunikationsplan, baserat på målgrupper, budskap och kanalval. Du är en god skribent och hanterar såväl engelska som svenska flytande i både tal och skrift. Du arbetar gärna med större kommunikationsprojekt med många målgrupper och inom komplexa områden såsom exempelvis IT, finans, ekonomi. Vissa projekt är mindre med kortare leveranstider, andra löper undre längre perioder. Du kan hantera och driva flera kommunikationsinsatser parallellt.

 

 

Din profil

Som person är du driven och levererar dina projekt med fokus på de satta målen. Du arbetar såväl strategiskt som operativt genom projektens olika faser. Du är bra på att avgränsa, effektivt driva och slutföra dina projekt, samt är tydlig i din kommunikation.

Du har en relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet som kommunikatör inom förändringskommunikation på ett större internationellt företag med många målgrupper.

 

 

Ytterligare information

Du kommer att vara en del av Communication Projects & Content inom Brand Operations.

Tjänsten är en projektanställning (eller på konsultbasis) med placerad på NCC:s huvudkontor i Solna, Stockholm. Tjänsten innebär fåtal tjänsteresor per år. Vi genomför bakgrundskontroll i enlighet med NCC:s säkerhetsrutiner.  

 

Kontakt och ansökan

För ytterligare information kontakta Kristina Sacklen, Manager of Communication Projects & Content på telefon +46706771665 eller Åsa Shishoo, Head of Brand Operations på telefon +46 79 065 92 73.

För mer information om NCC, besök gärna vår hemsida www.ncc.se

Registrera ditt personliga brev och CV nedan senast 2022-09-30. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om NCC

På NCC kommer du att ingå i en kunskapsbaserad organisation och arbeta i nära samarbete med kollegor som också vill lära sig, dela kunskap och överträffa tidigare resultat. NCC är ett företag som styrs av gemensamma värderingar och beteenden som bidrar till ett tryggt, hälsosamt, inkluderande och givande arbetsliv för våra medarbetare och till en stark utveckling av vår verksamhet till förmån för våra kunder och andra intressenter. NCC värdesätter den kunskap och erfarenhet det ger att ha medarbetare med olika bakgrund och kompetens.

 

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar kommersiell fastighetsutveckling, bygg- och infrastrukturprojekt samt produktion av asfalt och stenmaterial. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och hade 13 000 anställda. NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Solna . Publicerat : 22 augusti

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Förändringskommunikatör