NCC

Executive Assistant - Building Nordics

Inom NCC Building Nordics bygger vi och renoverar hållbara bostäder, kontor och offentliga och kommersiella lokaler i Finland, Danmark och Norge och omsätter ca 12 miljarder kronor.

 

Vi söker en Executive Assistant som ska ansvara för att stötta vår Affärsområdeschef på Building Nordics samt fungera som ett extra stöd till vår utökade ledningsgrupp inom vårt affärsområde.  

 

 

Här är dina nya utmaningar

Som Executive Assistant har du en central roll inom affärsområdet. Du ansvarar för årsplanering för möten i koordinering med koncernen, divisioner och staber samt planerar agendor, material, protokoll, beslutslogg, lokalbokningar och andra praktiska förberedelser inför ledningsmöten.

 

Som Executive Assistent kommer du att koordinera och organisera olika projekt och initiativ som affärsområdeskonferenser och researrangemang. Andra uppgifter innebär att förbereda presentationer inför och efter ledningsmöten samt kritiskt granska dokument och fungera som bollplank i olika frågor.  

 

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi ser att du har minst en gymnasieutbildning och gärna påbyggnadsutbildning på universitet. Vidare har du 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, med fördel från ett större bolag. Du är van vid att arbeta med presentationer och är en skicklig användare av Excel, PowerPoint, SharePoint och Office 365.

 

Vi ser att vår Executive Assistant är en oumbärlig och serviceinriktad person med ett proaktivt förhållningssätt som bidrar till ett bra teamwork, kommunikation och samarbete i ledningsgruppen och för affärsområdet i stort. Du har erfarenhet av självständigt ansvar och skicklighet när det gäller prioritering av ett brett spektrum av administrativa frågor. Det gör du på ett effektivt sätt med hög integritet.

 

Vi vill att du är organiserad, strukturerad och har en utmärkt språklig förmåga i engelska och svenska i tal och skrift. Meriterande är om du förstår danska och norska i tal och skrift. Koncernspråket är engelska. Tongivande vid urvalet är ett personligt engagemang och vilja att utvecklas i rollen och med arbetsuppgifterna.

 

 

Övrigt

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.  Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. 

 

 

Ytterligare information

Placering är på vårt huvudkontor i Solna men tjänsten innebär resor till våra nordiska länder.

 

Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta Anna Berglund Head of Business Support på telefon +46765215376. Registrera din ansökan och CV nedan så snart du har möjlighet, dock senast 2020-02-02 

 

 

Välkommen med din ansökan!

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare i Norden. NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 februari . Arbetsort : Solna . Publicerat : 15 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Executive Assistant - Building Nordics