NCC

Erfarna anläggningsarbetare

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Nyköping, Eskilstuna och Katrineholm. Vi behöver därför förstärka vårt team med engagerade yrkesarbetare med erfarenhet av anläggningsarbeten, både stora och små. Vi söker därför dig som är driven, har hög samarbetsförmåga och söker utmaningar i ditt dagliga arbete.

 

 

Din roll

Som yrkesarbetare hos oss spelar du en nyckelroll i vår dagliga produktion tillsammans med dina kollegor, beställare och kunder. I rollen som anläggningsarbetare kommer du att medverka i ett av våra grävlag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra schakt-, juster- och stenarbeten i form av såväl nybyggnadsprojekt som förarbeten inför asfaltering av större vägar, bostadsgator och gång- och cykelvägar.

 

Vi utför general- och totalentreprenader på allt i från lekparker och renovering runt bostadsrättsföreningar till större infrastrukturprojekt och vägarbeten.

 

 

Kompetenser

Vi söker dig som har som har gått bygg- och anläggningsgymnasium med inriktning beläggningsarbete eller annan relevant utbildning. För rollen som anläggningsarbetare ser vi att du har ett flertal års erfarenhet av diverse markarbeten, varav minst tre års erfarenhet av större anläggningsprojekt. Tjänsterna avser tillsvidareanställning med placering på något av våra kontor i Nyköping, Eskilstuna eller Katrineholm. B-körkort är ett krav.

 

 

Ansökan

Vi kan erbjuda dig en stöttande miljö där du har roligt på jobbet samt du har möjlighet att växa och utvecklas. Bli en del i vårt team och var med om att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryterande chef Stefan Urby, 070-280 53 59. Registrera din ansökan och ditt CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2019-03-28.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 mars . Arbetsort : Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping . Publicerat : 4 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Erfarna anläggningsarbetare