NCC

Erfaren Ställningsbyggare till Bergnäset I Karlstad

Bergnäset söker Ställningsbyggare i Karlstad!

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se

 

Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och söker nu erfarna ställningsbyggare och arbetande förmän till vår verksamhet i Karlstad.

 

Ditt uppdrag

Som ställningsbyggare hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra industrikunder, på fasader, hus, broar och vattenkraftverk. Du driver själv mindre projekt från start till klart.

 

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsak till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.

 

 

Din Profil

Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt och är en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor, kunder som med våra underentreprenörer. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är en bra problemlösare och drivs av att få kunden nöjd. Du har förmågan att själv driva mindre projekt från start till klart.

 

Ett krav är att du har B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska. Som ställningsmontör behöver du har yrkesbevis inom ställningsbyggnation och gärna väderskyddsutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta som ledande montör och varit handledare för lärlingar.

 

En bred mångfald skapar en bättre arbetskultur! Som bolag vill Bergnäset spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

 

Ytterligare information

Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller varför inte kika in hur vår vardag kan se ut på vår Facebook, Instagram och LinkedIn. Tips! Här kan du lyssna på några av våra medarbetare som berättar hur det är att jobba hos oss som ställningsmontör https://open.spotify.com/episode/3DUnwgWQFoVtKlIIfNwPiM?si=68d1515c05b8474d

 

Kontakt och ansökan

Har du inte tillgång till cv just nu? Skicka då in en ansökan och komplettera med dina dokument vid ett senare tillfälle. För att vi ska kunna göra vårt urval behöver du svara på några urvalsfrågor. Urval sker löpande så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om hur det är att jobba hos Bergnäset - kontakta Platschef Karl-Magnus Modin, +46 70 418 56 72 eller HR Specialist Annika Lindbäck +46706753525.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 oktober . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 12 september

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Erfaren Ställningsbyggare till Bergnäset I Karlstad