NCC

Erfaren Projektinköpare Hus Stockholm

Rollen som Erfaren Projektinköpare Hus Stockholm

Som Projektinköpare kommer du att arbeta nära produktionen i projektet och vara projektets inköpsansvarige. Som ansvarig för projektinköpen tar du gemensamt med projektledningen fram projektets inköpsstrategier, inköpstidplan och samordnar inköpsarbetet i projektet.

 

I din roll kommer du även att stötta avdelningen i anbudsarbeten och arbeta för avdelningens utveckling gällande projektinköp. Som projektinköpare så kommer du även att vara mentor för någon kollega i produktion som också arbetar med inköp i projekt.

 

Du kommer att tillhöra avdelningens projektinköpare med tillhörighet i Kalkyl och Inköpsgruppen. Gruppen har ett nära samarbete där man gemensamt löser arbetsuppgifterna och tar stöd av varandra i arbetet.

 

Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

 

Tjänsten utgår från vårt kontor i Solna, ofta med placering i projekt. Du tillhör vår specialistgrupp och rapporterar till Gruppchef Kalkyl och inköp.

 

 

Din profil

Du har god erfarenhet av byggbranschen samt arbetat som projektinköpare under minst 3 år. Vi ser även att du har en god insyn och förståelse för entreprenadverksamhet och entreprenadjuridik. Du har affärssinne, samt förmågan att förmedla affärstänk och strategier till dina kollegor. Det är meriterande med erfarenhet ifrån produktion och en eftergymnasial utbildning.

 

Du trivs i nära samarbete med dina kollegor och arbetar aktivt efter att bygga en gemenskap i gruppen, men har även förmågan att skapa ett driv och en vinnarkänsla. Du är nyfiken på att själv utvecklas. Som person har du god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat samtidigt som du är flexibel och trivs med att arbeta i team. Att skapa goda kontakter såväl internt inom NCC som externt är en framgångsfaktor hos dig. Att säkra bra leveranser är viktigt för dig och du söker efter utvecklingsmöjligheter i arbetssätt och metoder för att nå bättre lösningar.

 

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta.

 

 

Ytterligare information

Inom affärsområdet NCC Building Sweden finns avdelning Hus Stockholm. Vi jobbar med nybyggnad och ombyggnad av kommersiella fastigheter som exempelvis skolor, kontor, sjukhus och handelslokaler. Inom avdelningen finns ett stort engagemang för att utveckla arbetet framåt och vi arbetar aktivt med hållbarhet, nya tekniska lösningar, mångfald och jämställdhet. Vi ser oss själva som ett ödmjukt team där vi hjälps åt och samarbetar för att utvecklas. Vårt mål är att vara en riktigt bra arbetsplats och agera förebild inom byggbranschen.

 

Några av de projekt vi på NCC nyligen färdigställt är ICAs nya huvudkontor vid Arenastaden, Hotellen At Six och Hobo vid Brunkebergstorg, tillbyggnad av Södersjukhuset, nya Musikhögskolan, Järfälla nya badhus och inte minst vårt nya huvudkontor vid Järva Krog dit vi flyttade i november 2019.

 

Över 90 procent av våra projekt drivs i samverkan med kund. Vi arbetar just nu med flera spännande stadsutvecklingsprojekt bland annat åt vår interna fastighetsutvecklare NCC Property Development. Tillsammans bygger vi Hangar 5 vid Bromma flygplats, som är ett av Stockholms största byggprojekt i dagsläget. Utöver detta så är ett flertal nya spännande projekt på väg in under 2021.

 

För den här tjänsten utför vi bakgrundskontroller på slutkandidater i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

 

Kontakt och ansökan

Välkommen att kontakta Johanna Creutz, Gruppchef (rekryterande chef)

johanna.creutz@ncc.se eller 076-108 25 70.

 

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval och tillsättning sker löpande, ansök därför så snart så möjligt, dock senast 2021-11-28.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Igår . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Erfaren Projektinköpare Hus Stockholm