NCC

Erfaren konstruktör - Building

Sista ansökningsdag: 2021-08-23 - Solna

 

Erfaren konstruktör som vill arbeta närmare produktionen

 

Rollen som erfaren konstruktör
Som konstruktör kommer du att delta i projekteringsuppdrag åt NCC. Uppdragen kan gälla bostäder och/eller kommersiella byggnader. Du arbetar i hela byggprocessen från tidiga skeden med systemlösningar och innovativa kalkylunderlag fram till och med bygghandlingsprojektering. Uppdragen drivs i 3D (Revit eller Tekla). Beroende på uppdragets storlek varierar dina insatser från att göra allt konstruktörsarbete själv till att fungera som ansvarig handläggare och/ eller uppdragledare i större uppdrag med ansvar för att leda och planera arbetet för en grupp konstruktörer. Förutom projekteringsuppdrag ingår eventuellt deltagande i utvecklingsuppdrag samt tekniskt stöd till NCCs fastighetsutvecklare och produktionsenheter. 

Vi är stolta över vår väl sammansvetsade grupp som erbjuder kompetent och erfaren personal som kan stötta och utveckla den yngre personalen och där även specialistchef och gruppchefer är delaktiga i projekt. Vi är totalt ca 50 konstruktörer i Sverige (från Malmö i söder till Uppsala i Norr) med ett väl utvecklat samarbete mellan kontoren.  

 

Din profil
Vi söker dig som är civilingenjör med minst fem års erfarenhet av arbete som konstruktör i byggprojekt där du nu innehar en roll som uppdragsledare. Du har projekteringserfarenhet i 3D (Revit/Tekla Structures). Som person gillar du tekniska utmaningar samtidigt som du är kreativ, ansvarstagande och resultatinriktad. Rollen innebär en kombination av att arbeta självständigt och i grupp vilket du bör trivas med. Vi tror också att du har förmåga att omsätta dina erfarenheter och teoretiska kunskaper i produktionsvänliga lösningar. God tvärvetenskaplighet och förståelse för andra teknikgrenar är också nödvändiga kompetenser för den här tjänsten. 

 

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCCs kontor i Solna.  

Vi strävar efter en sund och hållbar beläggningsgrad för medarbetarna. Vi tycker som företag att det är viktigt med bra balans mellan jobb och fritid.

 

Kontakt och ansökan 
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Rene Martinez för Solna-kontoret, 070-088 77 91 alt. specialistchef Joakim Andersson, tfn 079-072 83 05. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval kommer att påbörjas vecka 34 men ansök gärna så snart som möjligt ändå.

Sista ansökningsdag är 2020-08-23. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 23 augusti . Arbetsort : Solna . Publicerat : 1 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Erfaren konstruktör - Building