NCC

Erfaren beläggningsarbetare

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Västmanland med flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka vårt team med en engagerad medarbetare med erfarenhet av handläggning och asfaltering. Vi söker därför dig som är driven, har hög samarbetsförmåga och söker utmaningar i ditt dagliga arbete.

Din roll

Som yrkesarbetare hos oss spelar du en nyckelroll i vår dagliga produktion tillsammans med dina kollegor, beställare och kunder. I rollen som beläggningsarbetare kommer du att medverka i ett av våra handläggningslag som består utav tre personer, varav du är en. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att lägga asfalt och utföra beläggningsarbete i form av såväl nybyggnadsbeläggningar som underhållsbeläggningar.

Kompetenser

Vi söker dig som har som har gått bygg- och anläggningsgymnasium med inriktning beläggningsarbete eller annan relevant utbildning. För rollen som beläggningsarbetare ser vi att du har ett flertal års erfarenhet av beläggningsarbete, varav minst två års erfarenhet av handläggning. Tjänsterna avser tillsvidareanställning med placering i Köping. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Vi kan erbjuda dig en stöttande miljö där du har roligt på jobbet samt du har möjlighet att växa och utvecklas. Bli en del i vårt team och var med om att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Specialist Kompetensförsörjning, Susanna Moen, susanna.moen@ncc.se eller rekryterande chef Robin Redander 070-0887514. Registrera din ansökan och ditt CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2017-02-28.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Köping

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Erfaren beläggningsarbetare