NCC

Erfaren Abetsledare Building Sydost

Trivs du i din roll som arbetsledare och gillar pulsen ute i på en byggarbetsplats!  Vill du dessutom arbeta med större projekt, antingen bostäder eller kommersiella fastigheter, vill vi gärna ta en dialog med dig för att berätta vad vi på NCC kan erbjuda dig i form av god arbetsmiljö och kompetenta kollegor.

 

Vi har en stark position på marknaden i Jönköping med omnejd och då vi har för avsikt att behålla den även framöver behöver vi nu förstärka vår verksamhet med en duktig arbetsledare. Vi är ett gott gäng som vet vad vi sysslar med, och vi välkomnar dig som vill vara en del av det och vara med att fortsätta bygga vårt team för nutida och framtida utmaningar och projekt.

 

Building Sydost bedriver entreprenadverksamhet i Skaraborgs- Jönköpings- Blekinge- och Kalmar län Vi är ca 230 engagerade medarbetare som bygger och renoverar allt ifrån kommersiella byggnader, skolor och sjukhus till bostäder.

 

Rollen som Arbetsledare

Du har ett självständigt och omväxlande arbete med eget ansvar. I samarbete med platschefen och andra arbetsledare planerar och leder du det dagliga arbetet framåt så som att delta vid framtagande av och följa upp tidplaner, utföra arbetsberedningar tillsammans med andra i teamet, fördela resurser och ha tät dialog med våra UE. Du medverkar även aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande.

 

I ditt team ingår yrkesarbetare, platschef, projektingenjör, projektinköpare, projektchef och eventuellt ytterligare arbetsledare. Din närmaste chef blir en av våra tre Projektchefer.

 

Vi har högt ställda krav på vår säkerhet och arbetsmiljö vilket innebär att du ansvarar för att det råder ordning och reda på din arbetsplats. Vi är övertygade om att det också bidrar till en bättre kvalitet i det projekt du överlämnar till kunden.

 

Vi har återkommande nätverksträffar för våra arbetsledare där du får dela med dig av din erfarenhet eller ta del av andras tankar. Om du vill har du även möjligheten att ta en mer framträdande roll i nätverket och eller kanske vara mentor för våra yngre kollegor vilket gör din roll lite bredare. Vi ser gärna att du utvecklas i din arbetsledarroll men du ska veta att om intresse och ambitioner finns så kan möjligheten finnas att om några år att gå vidare till att bli platschef.

 

Din Profil

Du arbetar idag som arbetsledare och har minst fem års erfarenhet från att ha arbetat med nyproduktion av hus. Några av dina projekt har legat på minst 100 Mkr och du har även drivit byggnation av platsgjutna stommar.

 

Du arbetar proaktivt med effektivisering och förbättringar av projektets framdrift och ekonomi samt ansvar för arbetsberedning i projekten.

 

Du trivs med ditt ledarskap, är tydlig i din kommunikation och har förmågan att få yrkesarbetare att samarbeta och förstå vikten av att genomföra bra hantverk.

 

Du ställer krav på din arbetsmiljö och tummar inte på säkerheten.

Du talar och skriver svenska.

 

Ytterligare information 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projekt i Jönköpings kommun med omnejd. Körkort och tillgång till bil erfordras. Tjänsten är tillgänglig enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Låter tjänsten intressant och vill du veta mer når du Projektchef Roger Norén på telefon 070-346 52 83 eller Ola Emanuelson på telefon 070-641 18 22. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Monica Klersén, HR Specialist Rekrytering på 070-653 90 49. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt, dock senast den 30 augusti 2022. Vi har semester v 29–31. Du är välkommen att höra av dig efter den 8 augusti.

 

Välkommen med din ansökan och vi önskar dig en fin sommar!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 15 juli

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Erfaren Abetsledare Building Sydost