NCC

Entreprenadingenjör/KMA

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Här är dina nya utmaningar

Som Entreprenadingenjör/KMA har du en viktig roll i våra projekt där du stöttar plats- och arbetschefer samt produktionen i utredningar, produktionskalkyler och revisioner etc. Du arbetar även med frågor som rör inköp, projektering och kalkylunderlag. I denna roll har du nära kontakt med både kunder och leverantörer. Beroende på projektens storlek stöttar du ett eller flera projekt samtidigt.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har för tjänsten annan relevant utbildning. Meriterande är erfarenhet av projektledning alternativt en tidigare KMA-roll. Du är social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor både internt och externt. För denna tjänst tror vi också att du är en analytisk problemlösare som är bra på att strukturera och planera ditt arbete. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är positiv, engagerad och en bra lagspelare.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kom och väx!

Tjänsten är en tillsvidareanställning. B-körkort är ett krav. Placeringsort Malmö/Helsingborg/Åstorp.

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2018-06-20.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till KMA-samordnare Fatima Iskandar på telefon 076-521 62 45.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 20 juni . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör/KMA