NCC

Entreprenadingenjörer Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Tidsplanerare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Är du en affärsmässig problemlösare med ett stort intresse för anläggningsbranschen? Till projekt Korsvägen söker vi nu entreprenadingenjörer som kommer att vara centrala delar inom bergblocket och markblocket på projektet. Här kommer du att vara en del av ett projekt som strävar efter att leverara det bästa hållbara lösningarna. 

Söker du nya utmaningar där du har en roll som starkt bidrar till vår framdirft i projektet? Då är rollen som Entreprenadingenjör någonting för dig!


Här är dina nya utmaningar

Som entreprenadingenjör innehar du en utvecklande och central roll i projekten. I din roll arbetar du nära produktionen och stöttar blockchef och produktionen. Det handlar till stor del om planering, inköp och ekonomi. Ansvaret i rollen innefattar bland annat upprättande av planeringsunderlag, löpande plan- och ekonomiavstämningar, prognoser, kalkylunderlag, produktionskalkyler, ÄTA-hantering. Du förväntas vara väl insatt i och följa upp pågående kontraktshandlingar och styrande dokument.


Din profil

För att vara framgångsrik i rollen som Entreprenadingenjör hos NCC ser vi att du har en byggteknisk Högskole- eller Civilingenjörsutbildning med ett stort intresse för infrastrukturprojekt. Du har goda kunskaper inom berg/tunnel och/eller större markentreprenader.

Som person drivs du av att lösa problem. Du gillar att inneha en central roll i gruppen med ett flertal olika kontaktytor. Du är strukturerad, affärsmässig, kommunikativ, har lätt för att bygga relationer och gillar att arbeta i team. Du delar också NCC:s värderingar; ärlighet, respekt, tillit och framåtanda. 


NCC erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Följ länken för att veta mer om 
NCC


Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering på projekt Korsvägen.


Kontakt

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, dock senast 2019-11-03. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Andersson, HR-Specialist Rekrytering, 0790–787939.

Välkommen med din ansökan!Ansök nu

 
 

Sista ansökningsdag : 3 november . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjörer Västlänken