NCC

Entreprenadingenjör Värmland, Civil West

Entreprenadingenjör, Civil West

Vi söker en driven och erfaren Entreprenadingenjör som är redo att sätta sin prägel på våra spännande och utmanande projekt. Drivs du av att agera stöttepelare samtidigt som du har naturlig fallenhet för att skapa en välorganiserad arbetsstruktur? Vi bygger tillsammans och förverkligar visioner!

 

Hos oss kommer du ingå i ett team med engagerade och kompetenta kollegor som genomför framgångsrika projekt inom vattenkraft, där vi på NCC ligger i framkant. Vi söker nu dig som har erfarenhet av betong eller vattenkraft till Civil West med utgångspunkt ifrån vårt lokalkontor i eller i närheten av Karlstad.  

 

Rollen som Entreprenadingenjör 

Som Entreprenadingenjör har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar och innebär delaktighet i olika projekt inom framför allt vattenkraft. Du kommer att arbeta nära projektchefer, platschefer men du kommer även ha en stark koppling till produktionen för att fånga upp förändringar eller liknande där. Kort sagt har du en central och viktig roll i våra projekt och du kommer även att bistå med kostnadsstyrning och ÄTA-hantering samt arbeta med underrättelsehantering. För utveckling av verksamheten framåt arbetar vi även med erfarenhetsuppföljning som varierar beroende på typ av projekt och du kommer att få möjlighet att vara en del av det arbetet. Du kommer vidare vara delaktig i planering, både i framtagande och avstämning av tidplaner samt övriga planeringsunderlag på våra arbetsplatser.

 

Din profil

Du har en byggteknisk utbildning samt minst tre års erfarenhet från anläggningsbranschen, exempelvis entreprenad-/projektingenjör, arbetsledare eller platschef.

 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidsplanering, produktionskalkyler, kostnadsuppföljning och/eller entreprenadjuridik. Du har med fördel kunskap inom regelverk såsom AMA Anläggning, MER, AB04 samt ABT06. Det är meriterande med betongklass 1 eller tidigare erfarenhet inom vattenkraft.

 

Vi ser gärna att du trivs i en omväxlande och bred roll och att du tycker det är roligt att få möjligheten att själv få ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, är noggrann, har god problemlösningsförmåga och ett sinne för kontraktshantering. Du har en egen motor vilket gör att du trivs med att arbeta både självständigt och i team och kan driva ditt arbete framåt.

 

Ytterligare information

Tjänsten är tills vidare med placering i Karlstad. Start enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav för tjänsten, i vattenkraftsgruppen arbetar vi där våra kunder och projekt finns vilket innebär att du kommer behöver resa i tjänsten. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten når du rekryterande chef Anna Arnfeldt, på telefon 0703-244020. Registrera din ansökan och ditt CV, sista ansökningsdag för att söka tjänsten är 16 oktober 2023. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Fanny Reinhardt Kånge, HR Specialist Rekrytering, 0762–827148

 

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur, grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 oktober . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 15 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör Värmland, Civil West