NCC

Entreprenadingenjör till spännande partneringprojekt!

Till region Civil Stockholm söker vi nu en entreprenadingenjör till projekt Kistagrenen KG10 där tvärbanan byggs ut i samarbete med Storstockholms lokaltrafik och Sundbybergs stad. Projektet omfattar mark- och anläggningsarbeten så som; ledningsomläggningar, spont, pålning, terrassering för gator och spårväg samt komplexa lednings- och kabelarbeten.


Din roll
Som Entreprenadingenjör har du en viktig roll för att NCC ska leverera lönsamma projekt med hög kvalitet. Du har förmånen att följa projektet från start till slut i ett nära samarbete med platsledningen, produktionspersonal och kund. Ditt huvudsakliga uppdrag är att sköta den löpande ekonomihanteringen i projektet. Du upprättar produktionskalkyler, inköps- och produktionstidplaner, gör löpande plan- och ekonomiavstämningar, prognoser och sköter ÄTA-hanteringen. Du förväntas även vara insatt i kontraktshandlingar och följa upp eventuella förändringar.

Placering för tjänsten är huvudsakligen på projekt KG10 i Kista med möjlighet även arbeta i Solna på vårt nya huvudkontor, alternativt hemifrån, vissa dagar.


Din profil
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat med projektstyrning i mark- eller anläggningsprojekt. Vi ser gärna att du har arbetat med MAP-kostnadsstyrning tidigare. Även om du är nyexaminerad kommer vi gärna i kontakt med dig. Om det finns ett starkt driv att utvecklas i rollen som Entreprenadingenjör så anser vi att du kan komma hur långt som helst!

På NCC är vi övertygade om att de mest framgångsrika projekten sker i samverkan med våra kunder. För att trivas i rollen ser vi därför att du är social, kommunikativ och gillar att arbeta tillsammans med andra personer. Du behöver vara lyhörd till kunder och medarbetare. Du gillar utmaningar och har en stark vilja att utvecklas och lära dig mer i dina projekt. Vi söker också dig som är noggrann, strukturerad och har stort detaljfokus i det egna arbetet. God kommunikation på engelska och svenska är därför ett krav.


Vi erbjuder dig
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, stor miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Utöver detta har vi ett stort nätverk av andra entreprenadingenjörer med bred erfarenhet att träffa och utbyta erfarenheter med genom olika typer av utbildningar och nätverksträffar. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.


Din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag - urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 1 oktober 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dokumenten tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta gruppchef Isabelle Karlsson tel. 0765-21 61 68 eller ansvarig rekryterare Hanna Liedberg tel. 0790- 72 78 12.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

Sökord: Projektingenjör, ProjektstyrningKontaktpersoner:

Hanna Liedberg
HR Specialist
0790 - 72 78 12
johanna.liedberg@ncc.se


Isabelle Karlsson
Gruppchef Projektstyrning
0765 - 21 61 68

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör till spännande partneringprojekt!