NCC

Entreprenadingenjör till NCC NoDig

NCC har över 40 års erfarenhet inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsförnyelse, den kunskapen möjliggör att vi kan jobba med de flesta förekommande teknikerna inom området. Denna kompetens har vi samlat i vår specialistenhet NoDig som har som uppdrag att driva affären och dess utveckling i hela landet.

NoDig arbetar för att vara det hållbara valet för våra kunder. Som en del av NoDig’s team gör du skillnad för såväl klimatet som samhället. För varje kilometer ledning som förnyas schaktfritt sparar vi ca 290 ton CO2. NoDigs resurseffektiva lösningar är också bra för samhällsekonomin då vi kan bygga mer infrastruktur för pengarna och bidra till en hög förnyelsetakt till en lägre kostnad.

Eftersom verksamheten expanderar söker vi nu fler kollegor som vill bli en del av vårt engagerade framgångsrika, branschledande team inom schaktfri ledningsförnyelse. Vill du bli en av oss?


Här är dina nya utmaningar

Som Entreprenadingenjör har du en viktig roll för att NCC ska kunna leverera projekt med hög kvalitet och lönsamhet. Du har förmånen att följa projekten från anbudsförfrågan till byggslut i ett nära samarbete med såväl produktionen, plats- och projektchef som kund. Ditt huvudsakliga uppdrag är att sköta den löpande ekonomihanteringen i projekten. Du upprättar bland annat offertförfrågningar i anbudsskedet, löpande plan- och ekonomiavstämningar, prognoser, kalkylunderlag, mängberäkningar och sköter ÄTA-hanteringen samt förväntas vara insatt i, och följa upp pågående kontraktshandlingar.

Placering för tjänsten är huvudsakligen på kontoret i Slagsta med möjlighet att vissa dagar även arbeta på vårt huvudkontor i Solna alternativt annat lokalkontor.


De här erfarenheterna och kunskaperna söker vi

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller motsvarig erfarenhet från arbetslivet. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat med liknande specialiststöd till markprojekt, men vi vill gärna komma i kontakt även med dig som är nyexaminerad. I rollen som entreprenadingenjör är du en öppen person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Om det finns ett starkt driv att utvecklas i rollen som Entreprenadingenjör, anser vi att du kan komma hur långt som helst!

Vi tror att de mest lyckosamma projekten sker i samverkan med våra kunder. För att trivas i rollen ser vi därför att du har ett sinne för goda affärer samt motiveras av att hitta de bästa och mest kreativa lösningarna för våra projekt. Vi söker också dig som är noggrann, strukturerad och förstår betydelsen av att leverera goda resultat i tid. Eftersom samverkan med de övriga nordiska enheterna har visat sig vara en stor framgångsfaktor, förväntas du fortsätta samarbeta över landsgränserna. God kommunikation på engelska och svenska är därför ett krav.


Kom och väx!

På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Våra värderingar Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda är signifikant för ditt sätt att vara. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt samt arbeta med moderna metoder. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.


Din ansökan

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande. Sista ansökningsdatum är 30 november 2019. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Regionchef Maria Zimdahl 070-5890933, Projektchef Henrik Strömbäck, tel: 0701-891197 eller Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170.

Varmt välkommen med din ansökan!Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Botkyrka . Publicerat : 31 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör till NCC NoDig