NCC

Entreprenadingenjör med inköpsinriktning

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Norrköping.

 

 

Här är dina nya utmaningar 
Som entreprenadingenjör med inriktning inköp arbetar du nära produktionen och stöttar platscheferna, projektchefen och produktionen. Ditt dagliga arbete handlar till stor del om planering och ekonomi i olika typer av byggprojekt. Ansvaret i rollen som Entreprenadingenjör innefattar bland annat upprättande av planeringsunderlag, löpande plan- och ekonomiavstämningar, prognoser, produktionskalkyler och ÄTA-hantering. Du förväntas vara insatt i och följa upp pågående kontraktshandlingar och styrande dokument och trivas med att hantera många saker parallellt då du kommer att stötta ett eller fler projekt samtidigt. 

 

I rollen som inköpare ansvarar du för att planera, bereda och genomföra projektinköp både nationellt och internationellt och är uppdaterad gällande marknadsläge, prisbild och leverantörer. Du kommer delta i anbudsarbetet, upprätta inköpsbudget, genomföra upphandlingar av material och UE från förfrågan till färdig beställning vilket innebär tätt samarbete med projektchefer och platschefer.

 

 

Det här förväntar vi oss av dig 
Du är en öppen person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Våra värderingar Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda är du väl förtrogen med och det är signifikant för ditt sätt att vara. Du har fallenhet för och kommunicerar obehindrat såväl muntligt som i skrift, eftersom du hanterar och levererar en mängd dokumentation gällande planering, uppföljning och inköp. Vi tror därför att du har ett strukturerar arbetssätt och god ordning och reda.

 

 

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi gärna att du har 
För att lyckas i rollen bör du ha utbildning inom bygg, ekonomi eller juridik, alternativt arbetslivserfarenhet från en närliggande roll inom bygg- och anläggning som gör att du lätt kan kommunicera med våra kunder, ledning och medarbetare i produktionen. Erfarenhet av strukturerade inköp och samarbete med leverantörer och meriterande. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Som person är du positiv, ansvarsfull och ordningsam och brinner för att arbeta nära produktionen och förstår vad det innebär att jobba ute i ett projekt. Du är en person som är engagerad i ditt jobb, som gärna tar på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete.

 

 

Kom och väx! 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Norrköping. Vill du jobba med kvalificerade och varierade arbetsuppgifter inom bygg- och anläggningsbranschen är detta tjänsten för dig!

 

Vill du veta mer om tjänsten? Hör gärna av dig till Produktionschef Jörgen Kernell på telefonnummer 070-660 90 48. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2018-08-05.

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 


 

Sista ansökningsdag : 5 augusti . Arbetsort : Norrköping

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Juridik Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör med inköpsinriktning