NCC

Entreprenadingenjör Mark Umeå

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Rollen hos oss

Som entreprenadingenjör har du en viktig roll då du är delaktig i olika skeden av projektet vilket också medför stor variation av arbetsuppgifter. Du stöttar främst plats- och projektchef men även övriga i projektorganisationen. Du ska vara väl insatt i kontraktshandlingar för projektet och stödja platschefen i uppföljningar. Du är behjälplig vid produktionsförberedelser, upprättande av planeringsunderlag, utredningar samt avstämning och uppföljning av ekonomi, produktionskalkyler, entreprenadhandlingar och tidplan. Du arbetar även med frågor som rör inköp, projektering, kalkylunderlag och ÄTA-hantering. Beroende på projektens storlek och komplexitet stöttar du ett eller flera projekt samtidigt.

 

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

 

 

Dina erfarenheter

Byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen, gärna med erfarenhet av arbete ute i produktion. Har du erfarenhet av tidplanering, produktionskalkyler och/eller entreprenadjuridik ses detta som meriterande. 

 

B-körkort är ett krav för tjänsten.

 

 

Dina egenskaper

Du trivs i en omväxlande och bred roll där du får ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, är noggrann, har god problemlösningsförmåga och ett sinne för affärer. Du gillar att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas är det viktigt att du är serviceinriktad och har förmåga att skapa och etablera goda relationer samt en god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är engagerad och trivs med ett resultatorienterat arbete. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

 

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

 

 

Ytterligare information

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid.

Placering: Umeå.

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

 

Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Produktionschef Mikael Dahlberg, tel: 070-316 93 08 eller Projektchef Urban Deijer, tel: 070-209 04 39.

 

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-03-07.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner:

Mikael Dahlberg

Produktionschef

070-316 93 08

 

Urban Deijer

Projektchef

070-209 04 39

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 mars . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör Mark Umeå