NCC

ENTREPRENADINGENJÖR KALMAR

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Rollen hos oss

Vi söker dig som vill arbeta som Entreprenadingenjör, du får en viktig roll i våra projekt, du kommer att arbeta med ett eller flera projekt i det geografiska området runt Kalmar.

Du kommer i huvudsak arbeta med att säkerställa och stötta en effektiv projektstyrning. Dina arbetsuppgifter blir att aktivt delta vid upprättande av planeringsunderlag, produktionskalkyler, arbetsberedningar, tidplaner och ekonomiavstämningar. Du kommer att arbeta i projektteam tillsammans med linjeorganisationen.

Dina erfarenheter 
Vi söker dig som har en teknisk utbildning med inriktning bygg. Du har några års erfarenhet inom branschen och har arbetat i en produktionsnära roll och vill nu utvecklas vidare. Du har god datavana och har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Det är meriterande om du har entreprenadjuridisk kompetens inom AMA/MER samt erfarenhet av projektledning.

Dina egenskaper 
Stort fokus läggs på personliga egenskaper eftersom rätt person skall ha förmågan och viljan till att utvecklas inom sitt kompetensområde. Som person är du noggrann, drivande och kommunikativ. Du hanterar flera uppgifter samtidigt och du tycker om att planera ditt egna arbete. För att vara framgångsrik i rollen måste du även ha god samarbetsförmåga, är mycket ansvarsfull och har förmågan att skapa goda relationer såväl internt som externt.


Ytterligare information 
Anställningsform är tillsvidare. Placeringsorten är Kalmar. Körkort är ett krav.

 

Vill du veta mera om tjänsten hos oss är du välkommen att kontakta Gruppchef Jan Nordqvist, jan.nordqvist@ncc.se.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt dock senast den 2018-02-25.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Kalmar

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb ENTREPRENADINGENJÖR KALMAR