NCC

Entreprenadingenjör Civil West

Vi söker en driven och erfaren Entreprenadingenjör som är redo att sätta sin prägel på våra spännande och utmanande projekt. Drivs du av att agera stöttepelare samtidigt som du har naturlig fallenhet för att skapa en välorganiserad arbetsstruktur? Tillsammans bygger vi framtidens infrastruktur och förverkligar visioner!

 

Avdelning Civil SE West verkar i Göteborg, Norra Halland, Älvsborg, Bohuslän samt Värmland och Dalsland. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion inom mark- och anläggningsprojekt. Vi är ca 300 medarbetare och är uppdelade i fyra produktionsområden och en specialistgrupp. Tjänsten är i vår produktionsgrupp för betong och väg i Göteborg.

 

Rollen som Entreprenadingenjör

Du kommer att tillhöra vår betong & väg-grupp i avdelningen där du kommer att vara med i samtliga skeden i byggprocessen. Du kommer att arbeta nära projektchefer, platschefer men du kommer även ha en stark koppling till produktionen. Arbetsuppgifterna består bland annat av av kostnadsstyrning, Äta hantering, underrättelsehantering och samordning. Kort sagt har du en central och viktig roll i våra projekt. För att vidareutveckla verksamheten framåt arbetar vi med erfarenhetsuppföljning som varierar beroende på typ av projekt och du kommer att få en bra möjlighet att vara en del av det arbetet. Du kommer vidare vara delaktig i planering, både i framtagande och avstämning av tidplaner samt övriga planeringsunderlag på våra arbetsplatser.

 

Din profil

Du har en byggteknisk utbildning samt minst tre års erfarenhet från anläggningsbranschen, exempelvis entreprenad-/projektingenjör, arbetsledare eller platschef.

 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidsplanering, produktionskalkyler, kostnadsuppföljning och/eller entreprenadjuridik. Du har med fördel kunskaper inom regelverk såsom AMA Anläggning, MER, AB04 samt ABT06. Det är meriterande med betongklass 1. Det är även meriterande om du har jobbat med infrastrukturprojekt samt om du har erfarenhet av att arbeta i projekt med Trafikverket.

 

Vi ser gärna att du trivs i en omväxlande och bred roll och att du tycker det är roligt att få möjligheten att själv få ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, är noggrann, har god problemlösningsförmåga och ett sinne för kontraktshantering. Du har en egen motor vilket gör att du trivs med att arbeta både självständigt och i team och kan driva ditt arbete framåt.

 

Ytterligare information

Tjänsten är tills vidare med placering i projekt inom regionen, placeringsort Göteborg. Start enligt överenskommelse. Körkort erfordras då det kan förekomma en del resor. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant så ansök senast 2023-09-25. För frågor når du Fanny Reinhardt Kånge, HR-specialist Rekrytering på 0762-827148, urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. 

 

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur, grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 15 timmar . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 28 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör Civil West