NCC

Entreprenadingenjör, Civil West

Trivs du i en roll där du är länken mellan projektering och produktion? Har du goda kunskaper inom konstruktion och teknik och produktionsplanering?

 

Avdelning Civil SE West verkar i Göteborg, Norra Halland, Älvsborg, Bohuslän samt Värmland och Dalsland. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion inom mark- och anläggningsprojekt. Vi är ca 300 medarbetare och är uppdelade i fyra produktionsområden och en specialistgrupp vilken du kommer att tillhöra.

 

 

Rollen som Entreprenadingenjör 

Du kommer att tillhöra vår betong & väg-grupp i avdelningen där du kommer att vara med i samtliga skeden i byggprocessen. Du kommer att arbeta nära projektchefer, platschefer men du kommer även ha en stark koppling till produktionen för att fånga upp förändringar eller liknande där. Kort sagt har du en central och viktig roll i våra projekt. Du ges möjlighet att arbeta med stor omväxling och utmanande ansvarsområden. Det innebär att du kommer att bistå med kostnadsstyrning och ÄTA-hantering och även arbeta med underrättelsehantering. För utveckling av verksamheten framåt arbetar vi med erfarenhetsuppföljning som varierar med typen av projekt. Du kommer i din roll vara en del av det arbetet. Du kommer vidare vara delaktig i planering, både i framtagande och avstämning av tidplaner samt övriga planeringsunderlag på våra arbetsplatser.

 

 

Din profil

Du har en byggteknisk utbildning samt minst tre års erfarenhet från anläggningsbranschen exempelvis entreprenad-/projektingenjör, arbetsledare eller platschef.

 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidsplanering, produktionskalkyler, kostnadsuppföljning och/eller entreprenadjuridik. Du har med fördel kunskaper inom regelverk såsom AMA Anläggning, MER, AB04 samt ABT06. Det är meriterande med betongklass 1. Det är meriterande om du har jobbat med infrastrukturprojekt samt om du har erfarenhet av att arbeta i projekt med Trafikverket.

 

Du trivs i en omväxlande och bred roll där du får ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, är noggrann, har god problemlösningsförmåga och ett sinne för kontraktshantering. Du har en egen motor vilket gör att du trivs med att arbeta både självständigt och i team och kan driva ditt arbete framåt.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tills vidare med placering i projekt inom regionen, placeringsort Göteborg. Start enligt överenskommelse. Körkort erfordras då det kan förekommer en del resor. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2022-09-30. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor kring rekryteringsprocessen och rollen besvaras av Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790–787939.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 12 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör, Civil West