NCC

Entreprenadingenjör

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

 

Entreprenadingenjör 
NCC Civil South ser positivt på framtiden inom Infrastructurprojekt. Därför kommer vi att behöva förstärka vår organisation med en Entreprenadingenjör till produktionsgrupp Infra.

 

 

Rollen hos oss
Som Entreprenadingenjör arbetar du nära produktionen och stöttar Platscheferna, Projektchefen och produktionen. Det handlar till stor del om planering, inköp och ekonomi. Ansvaret i rollen innefattar bland annat upprättande av planeringsunderlag, löpande plan- och ekonomiavstämningar, prognoser, kalkylunderlag, produktionskalkyler och ÄTA-hantering. Du förväntas vara insatt i och följa upp pågående kontraktshandlingar och styrande dokument och trivas med att hantera många saker parallellt då du kommer att stötta ett eller fler projekt samtidigt.

 

 

Det här förväntar vi oss av dig
I rollen som Entreprenadingenjör är du en öppen person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du har fallenhet för och kommunicerar obehindrat såväl muntligt som i skrift, eftersom du hanterar och levererar en mängd dokumentation gällande planering och uppföljning. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Vill du jobba med kvalificerade och varierade arbetsuppgifter inom anläggningsbranschen är detta tjänsten som ger dig en spännande roll med stor variation.

 

 

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi gärna att du har
Byggteknisk utbildning och/eller likvärdig erfarenhet från anläggningsbranschen är ett krav. Idag jobbar du kanske i en likvärdig tjänst eller så är du Platschef, Arbetsledare eller Anbudsingenjör. För att klara ditt uppdrag krävs även erfarenhet av produktion då du lättare kan kommunicera med kunder, ledning och våra medarbetare i produktionen. Som person är du positiv, ansvarsfull och ordningsam samt brinner för att arbeta nära produktionen. Du är en person som är engagerad i ditt jobb och som gärna tar på dig ansvar samt förstår vikten av ett bra samarbete.

 

 

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid med grundplacering i Malmö men produktionsgruppen Infra arbetar med olika spännande projekt främst i geografin Skåne-Halland-Småland-Blekinge. Körkort krävs.

 

 

Kom och utvecklas!
Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna produktionschef Christer Stenson, 
christer.stenson@ncc.se

 

Registrera din ansökan och CV nedan senast den 17 augusti.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 augusti . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör