NCC

Entreprenadingenjör

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC Building avdelning Örebro/Värmland är i en expansionsfas med fokus på tillväxt. Vi håller just nu på med flera spännande projekt, t.ex. nya högspecialistsjukhuset och parkeringshuset vid USÖ, nya Kulturkvarteret, flera skolor, nytt vård- och omsorgsboende samt flera bostadsprojekt.

Vi ser mycket positivt på framtiden och för att lyckas med alla utmaningar behöver vi fler viktiga lagspelare till vårt lag.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar och bygger framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete präglas av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. Om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid, är du välkommen till oss!

Här är dina nya utmaningar 
Som entreprenadingenjör är du en viktig kugge i våra projekt där du stöttar plats- och projektchefer och produktion ex kring upprättande av planeringsunderlag, utredningar, produktionskalkyler, tidplan och ekonomiavstämningar. Du arbetar även med frågor som rör inköp, projektering, kalkylunderlag och ÄTA-hantering. I denna roll har du nära kontakter med både kunder och leverantörer. Under projekteringen arbetar vi i NCC projektstudio, vilket innebär att hela projekteringsorganisationen fysiskt arbetar i samma lokal – projektstudion, ett framgångsrikt sätt för att underlätta och stimulera kommunikationen. En viktig del i projektstudion är användningen av VDC (Virtual Design and Construction). Beroende på projektens storlek stöttar du ett eller flera projekt samtidigt.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller annan relevant utbildning med flerårig praktisk arbetslivserfarenhet ifrån branschen. Har du kunskap av kalkylering, projektledning, alternativt virtuellt byggande (VDC) ses detta som meriterande. Du är social och är en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor både internt och externt. För denna tjänst tror vi också att du är en analytisk problemlösare som är bra på att strukturera och planera ditt arbete. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är engagerad i ditt arbete och trivs med ett resultatorienterat arbete.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kom och väx!

Tjänsten är en tillsvidareanställning. B-körkort är ett krav. Placeringsort är Örebro.

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till gruppchef Fredrik Sundin på telefon 070-088 77 82 alternativt till Jonas Hermansson, HR Specialist Rekrytering på telefon 079-078 79 93.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 maj . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör