NCC

Entreprenadingenjör

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Rollen hos oss

Som entreprenadingenjör har du ett brett register av arbetsuppgifter och du kommer att vara delaktig i olika skeden av våra projekt. Du ska vara väl insatt i kontraktshandlingar för projekten och stödja platschefen i uppföljningar. Du bistår vidare med produktionsförberedelser, ekonomiuppföljning samt avstämning och uppföljning av produktionskalkyler, entreprenadhandlingar och tidplan. Som entreprenadingenjör kommer du att hantera underlag för fakturering, vara ett ekonomiskt stöd i projekten och uppmärksamma eventuella avvikelser i tidiga skeden.

 

Dina erfarenheter

Vi söker dig med byggteknisk examen ifrån gymnasium och/eller högskola samt med minst ett par års praktisk arbetslivserfarenhet där du med fördel arbetat ute i produktion. Du trivs i en omväxlande och bred roll där du får ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, har god problemlösningsförmåga och ett sinne för affärer. Då du kommer att ha mycket interna och externa kontakter ser vi att du är serviceinriktad samt bra på att skapa och etablera goda relationer.

 

Dina egenskaper

Som person har du ett stort engagemang. Du är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas är det viktigt att du har förmåga att skapa kontakter och god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Du har god förmåga att leda projekt med många inblandade personer. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

 

Ytterligare information

Anställningsformen är tillsvidare med placering i Gävle. B-körkort är ett krav för tjänsten.

 

Kom och väx!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande Arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Olle Andersson, Affärs- och Produktionschef, på telefon 070- 088 74 89

Registrera din ansökan och CV snarast men senast 2018-05-04. Urval sker löpande.

 

Kontaktpersoner:

Olle Andersson
Affärs-och Produktionschef
070-088 74 89
olle.1.andersson@ncc.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 4 maj . Arbetsort : Gävle

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör