NCC

Entreprenadingenjör

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi ser mycket positivt på framtiden inom mark- och anläggningsverksamheten i vår geografi och är väldigt glada att ha fått förtroendet att ansvara för flera projekt som bidrar till ett framtida Örebro. För att kunna anta fler spännande projekt i regionen söker vi nu en entreprenadingenjör.

Här är dina nya utmaningar
Som entreprenadingenjör arbetar du med hela processen från anbudsförfrågan till färdigt projekt. Detta görs i nära samarbete med övriga specialister, platschefer och specialistchef. Du en viktig kugge i våra projekt där du stöttar platschefer och produktion ex kring upprättande av planeringsunderlag, produktionskalkyler, tidplan och ekonomiavstämningar. I denna roll arbetar du även med frågor som rör inköp, kalkylunderlag och ÄTA-hantering vilket innebär nära kontakter med både kunder och leverantörer. Det är viktigt att du håller dig underrättad om nya produktionsmetoder och produkter samt att du medverkar till och initierar erfarenhetsåterföring genom att delta på byggstartmöten och slutmöten.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
För denna tjänst söker vi dig som har en byggteknisk utbildning, gärna med anläggningsinriktning, industri, kraftverk med mera. Du har en gedigen erfarenhet inom bygg- och entreprenadbranschen. Genom dina tidigare erfarenheter har du också förvärvat dig god inblick i byggprocessen. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper där vi värdesätter att du är driven i ditt arbete och har ett sinne för affärer. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete samt har god problemlösningsförmåga. För att lyckas väl i denna tjänst ser vi också att du har en förmåga att skapa goda relationer både inom och utanför företaget.

Ytterligare information
Anställningsform är tillsvidare på heltid med placering i Örebro.

Kom och väx med oss! 
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast den 18 mars 2018. Vi frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Specialistchef Fredrik Mann, på telefon 0700–888 244.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör