NCC

Entreprenadingenjör

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom
asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och
moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

NCC ökar sin marknadsandel på sprängarbeten framförallt i Sydvästra delen av Sverige men även i mellersta Sverige, detta innebär att vi omgående måste förstärka vår berggrupp med kompetenta och erfarna medarbetare.

NCC Industry Berggrupp består idag av ca: 85 medarbetare. Gruppen innehar 39 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord och har en omsättning på ca: 330 Mkr.

Här är dina utmaningar:
Som Entreprenadingenjör arbetar du nära produktionen och stöttar Area Manager, Site Manager och produktionen. Ansvaret i rollen innefattar bland annat kalkyler, entreprenadjuridik, planering och uppföljning med både ekonomi och produktionsdata. I arbetet ska du trivas med en stor kontaktyta samt att hantera många saker parallellt då du kommer stödja olika projekt i form av täktsprängningar samt vara insatt i och följa upp kontraktshandlingar på entreprenadsprängningar. Ditt arbetsområde blir mellersta Sverige med fokus på Mälardalen.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har
Vi söker dig som har relevant teknisk examen från gymnasium/högskola alternativt arbetslivserfarenhet från losshållnings- eller anläggningsbranschen. Du arbetar kanske redan som Entreprenadingenjör idag eller så är du Platschef, Arbetsledare eller Anbudsingenjör och är redo att ta nästa steg.

Som person är du noggrann och analytisk och tar fullt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att knyta kontakter på alla nivåer samt är kommunikativ på ett pedagogiskt och professionellt sätt och förstår vikten av ett bra samarbete mellan alla inblandade.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort är på NCCs kontor i Rosersberg, Stockholm. Då tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande, ansök därför så snart som
möjligt, dock senast 2018-02-26.

Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö med hög trivsel.

Vill du veta mer om tjänsten?
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Area Manager Fredrik Eklind, 070-354 70 76  alternativt HR Specialist Karin Österman de Wall, 079 078 72 10.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 februari . Arbetsort : Sigtuna

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör