NCC

Entreprenadingenjör

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Här är dina nya utmaningar
Som Entreprenadingenjör arbetar du i projekt där du bidrar med att stötta platschefen med att säkerställa en effektiv projektstyrning. Du kommer aktivt att delta vid upprättande av planeringsunderlag, produktionskalkyler, tidplan och ekonomiavstämningar i nära samarbete med platschef och projektchef. 

Du arbetar i nära samarbete med många olika kompetensområden såsom anbudsingenjörer, projekteringsledare, inköpare, plats- och projektchefer, arbetsledare.

 
De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har
I denna rekrytering av entreprenadingenjör tror vi att du har mångårig erfarenhet från produktion med 3-4årig tekniskt utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom mark/anläggningsprojekt sedan tidigare, exempelvis i roll som arbetsledare 1-2 år. För att lyckas är det viktigt att du har förmåga att skapa kontakter och god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Du är strukturerad och skicklig på att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar på kort och lång sikt. Som person är du noggrann och analytiskt lagd, du har ett intresse för ekonomisk styrning och uppföljning samt ser också en utmaning i att förebygga och hantera problem som dyker upp löpande under projektets gång. Många av våra projekt genomförs i nära samverkan med beställare och andra parter och du bör därför trivas med att arbeta i nära samarbete med såväl kollegor som externa kunder/medarbetare. Övrigt i din vardag kommer några av följande huvudarbetsuppgifter

  • ÄTA-hantering mot kund/UE
  • Ansvara för ekonomifrågor vid byggmöten
  • Månadsrapportering till Projektchef
  • Ansvara för slutdokumentation
  • Ansvara för daglig ekonomistyrning på projektet

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Placering är vid något av våra kontor inom vårt huvudsakliga verksamhetsområde Västmanland och Sörmland, vilket representeras av samtliga större orter.

Då tjänsten innebär regelbundna resor är B-körkort och tillgång till bil ett krav.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande, ansök därför så snart som möjligt, dock senast 23 februari 2018.
 
Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Sören Backlund på telefon 070-553 57 75

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 februari . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör