NCC

Entreprenadingenjör

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Här är dina nya utmaningar

Som Entreprenadingenjör på NCC arbetar du nära produktionen och stöttar platscheferna, projektchefen och produktionen. Ditt dagliga arbete handlar till stor del om planering, inköp och ekonomi i olika typer av anläggningsprojekt.

Ansvaret i rollen som Entreprenadingenjör innefattar bland annat upprättande av planeringsunderlag, löpande plan- och ekonomiavstämningar, prognoser, kalkylunderlag, produktionskalkyler och ÄTA-hantering. Du förväntas vara insatt i och följa upp pågående kontraktshandlingar och styrande dokument och trivas med att hantera många saker parallellt då du kommer att stötta ett eller fler projekt samtidigt. 

Vill du jobba med kvalificerade och varierade arbetsuppgifter inom anläggningsbranschen är detta tjänsten för dig som ger en spännande roll med stor variation.

Det här förväntar vi oss av dig 
Du har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Våra värderingar Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda är du väl förtrogen med och det är signifikant för ditt sätt att vara.

Du kommunicerar obehindrat såväl muntligt som i skrift, eftersom du hanterar och levererar en mängd dokumentation gällande planering och uppföljning. Detta kräver därför ett strukturerar arbetssätt och god ordning och reda. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk.

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi gärna att du har 
För att lyckas i rollen bör du ha utbildning inom bygg, ekonomi eller juridik, alternativt arbetslivserfarenhet från en närliggande roll som gör att du lätt kan kommunicera med våra kunder, ledning och våra medarbetare i produktionen.

Som person är du positiv, ansvarsfull och ordningsam och brinner för att arbeta nära produktionen och förstår vad det innebär att jobba ute i ett projekt. Du är en person som är engagerad i ditt jobb, som gärna tar på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete.

Kom och väx! 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Kristianstad. B körkort krävs.

Vill du veta mer om tjänsten? Hör gärna av dig till Stefan Warhed 070-5790128.

Registrera din ansökan och CV nedan senast 2017-10-25.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 oktober . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 25 september

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör