NCC

Entreprenadingenjör

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Nu söker vi en entreprenadingenjör till Anläggning Norrbotten!
Vi inom region Civil North ser positivt på framtiden inom vår geografi (Norrbotten, Västerbotten Västernorrland, Jämtland) och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

 

Rollen hos oss
Som entreprenadingenjör har du en viktig roll då du är delaktig i olika skeden av projektet vilket också medför stor variation av arbetsuppgifter. Du stöttar främst plats- och projektchef men även övriga i projektorganisationen. Du ska vara väl insatt i kontraktshandlingar för projektet och stödja platschefen i uppföljningar. Du är behjälplig vid produktionsförberedelser, upprättande av planeringsunderlag, utredningar samt avstämning och uppföljning av ekonomi, produktionskalkyler, entreprenadhandlingar och tidplan. Du arbetar även med frågor som rör inköp, projektering, kalkylunderlag och ÄTA-hantering. Du trivs med att hantera många saker parallellt då du kommer att stötta ett eller fler projekt samtidigt.

Du har lätt för att samarbeta och möta andra människor samt har en fallenhet för och kommunicerar obehindrat såväl muntligt som i skrift, eftersom du hanterar och levererar en mängd dokumentation gällande planering och uppföljning. Vill du jobba med kvalificerade och varierade arbetsuppgifter inom bygg- och anläggningsbranschen är detta tjänsten som ger dig en spännande roll med stor variation.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

 

Dina erfarenheter
Byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen, gärna med erfarenhet av arbete ute i produktion samt från en närliggande roll. Har du erfarenhet av tidsplanering, produktionskalkyler och/eller entreprenadjuridik ses detta som meriterande. 

Vi förutsätter att du har en god datorvana samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

 

Dina egenskaper
Som person är du positiv, ansvarsfull och ordningsam samt brinner för att arbeta nära produktionen och förstår vad det innebär att jobba ute i ett projekt. Du trivs i en omväxlande och bred roll där du får ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, är noggrann, har god problemlösningsförmåga och ett sinne för affärer. Du gillar att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas är det viktigt att du är serviceinriktad och har förmåga att skapa och etablera goda relationer samt en god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är engagerad och trivs med ett resultatorienterat arbete. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

 

Ytterligare information
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid. Placeringen är inom Norrbotten och kan komma att variera beroende på var projekten är.

 

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda 
värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

 

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna Produktionschef Stefan Olsson på mobilnummer 070-267 25 20 eller mail stefan.c.olsson@ncc.se

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-08-02.

Välkommen med din ansökan!

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 2 augusti . Arbetsort : Norrbotten . Publicerat : 30 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Entreprenadingenjör