NCC

Elprojektör

Är du El-konstruktör och söker nya utmaningar i vår? Söker du en roll där du får stor frihet och kommer närmare produktion är det här rollen för dig!

 

NCC Teknik och Hållbarhet är en stabsfunktion inom NCC Building Sweden. Enheten har runt 130 medarbetare på våra kontor runt om i Sverige. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCC:s affär och projekt i fokus. Här finns grupper med kompetens inom miljö, social hållbarhet, energi och byggnadsfysik, installation och konstruktion. Verksamheten är fokuserad på stöd och rådgivning i tidiga skeden och arbetar även med utveckling och projektering.

 

 

Här är dina nya utmaningar

Hos oss på NCC Teknik och Hållbarhet kommer du att vara en del av en installationsgrupp med El- och VVS- kompetens med drygt 10 medarbetare i Göteborg, Malmö, Jönköping och Helsingborg. Du kommer också att samarbeta med enhetens andra installationsgrupp i Stockholm.

 

I din roll som konstruktör ingår i första hand att projektera El & Telelösningar i AutoCAD och Revit Du kommer att arbeta i program- system- och bygghandlingsskeden och med förfrågningsunderlag för upphandling av underentreprenörer. Till din hjälp har du stöttning från våra erfarna uppdragsledare och medarbetare.

 

Du kommer att vara delaktig i projekt som sträcker sig från tidigt skede ända fram till förvaltningsskedet, vilket gör arbetet omväxlande.

 

 

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som är älskar att projektera El- och Telesystem! För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en bakgrund som elektriker och därefter vidareutbildat dig, eller så har du gått en KY-utbildning e.d. och skaffat dig projekteringsvana inom El-/Tele-teknik. Du har med fördel redan goda kunskaper i AutoCAD och Revit så att du snabbt kan komma in i din yrkesroll hos oss.

 

Du är självgående som konstruktör och är strukturerad och ambitiös. Vidare är du kundfokuserad med ett lösningsfokuserat förhållningssätt på problem. Du är kommunikativ och tydlig, vilket är en stor framgångsfaktor i rollen. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidareanställningar med placering i Göteborg. Resor i tjänsten förekommer.

 

 

Kom och väx!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med sunda värderingar och en stark vilja att lyckas. Vi har en bra gemenskap med lärande kultur och detta är en bidragande orsak till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Du kommer att jobba i ett stort entreprenörsföretag med en ständig närhet till produktionssidan och med stor möjlighet till återkoppling och erfarenhetsåterföring. Närheten till våra beställare och till produktionen är i det närmaste unik i branschen. Tillsammans med våra kollegor får vi följa projekten vi arbetar med vilket ger oss en spännande arbetsmiljö och stora utvecklingsmöjligheter. I detta ligger mycket av vår styrka och drivkraft. Vi spelar också en aktiv roll i utvecklingen av de hållbarhetsfrågor som NCC är involverade i.

 

Vi har ett bra utbyte mellan våra kontor där du kommer att få ta del av erfarenheter från projekt i andra delar av landet. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

 

 

Kontakt

För frågor kring rollen är du välkommen att kontakta Specialistchef Ulf Lilliengren, 070-652 44 66, eller ulf.lilliengren@ncc.se. För frågor gällande rekryteringen och processen når du HR – Specialist, Jonas Andersson på telefon 0790-787939. Urval sker löpande, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, dock senast 2020-04-05

 

Välkommen med din ansökan!

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 19 timmar . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Elprojektör