NCC

Elevingenjör

Spännande karriärmöjlighet för dig som nyexaminerad högskoleingenjör 2019
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Norra Stockholm med flera intressanta projekt. Vi behöver därför en driven och engagerad medarbetare som kan vara med och stötta våra Supervisors (arbetsledare) i deras projekt. Som Elevingenjör kommer du gå vid sidan av en Supervisor under din första tid för att utvecklas successivt med målet att till nästkommande säsong kliva in i rollen som Supervisor.


Elevingenjör NCC Industry, Beläggning

Hos oss på NCC ges du som nyexaminerad högskoleingenjör stora möjligheter att utvecklas inom ett flertal områden samt förvärva erfarenhet och kunskap inom asfalts- och beläggningsområdet. Vi har en stor variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Rollen passar dig som har ambitionen att ta en ledande roll i ditt framtida yrkesliv.

Du kommer att tillhöra affärsområdet Industry och sektor Asfalt, som huvudsakligen arbetar med tillverkning av asfaltmassa, utförande av asfaltbeläggning samt mindre anläggningsarbeten. Under året kommer du att i nära samarbete med Supervisor planera, leda och följa upp verksamheten. Vidare innefattar rollen bland annat arbetsuppgifter som kundkontakt, anbud och fakturering.


Är det dig vi söker?

Vi söker dig som är nyutexaminerad student med inriktning bygg och anläggning (120 eller 180hp) från yrkeshögskola, högskola och universitet. Du kan också ha högst ett par års kvalificerad arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenhet från beläggnings- och anläggningsverksamheten är meriterande men inget krav.


Dina egenskaper

För att trivas i rollen som elevingenjör är du driven, engagerad och en affärsmässigperson som gillar att arbeta i en miljö som präglas av utmaningar och ett högt arbetstempo. Vidare är du är resultatinriktad, har ett eget driv och förmåga att självständigt ta dig an arbetsuppgifterna. Du har en hög samarbetsförmåga, där du gillar att leda och skapa resultat tillsammans med andra människor. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom engagemang, kvalitetstänk och att du har ett strukturerat arbetssätt.


Ytterligare information

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning med tillämpning av 6 månaders provanställning i Veddesta. B-körkort är ett krav.


Välkommen med din ansökan!

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2019-05-30. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Specialist Kompetensförsörjning, Susanna Moen, på telefon 0765-21 60 21 eller rekryterande chef Rickard Ramsten, 0702159720.Ansök nu


 

 

Sista ansökningsdag : 30 maj . Arbetsort : Järfälla . Publicerat : 3 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Elevingenjör