NCC

El och automationsspecialist till NCC Vatten och Miljöteknik

Som el och automationsspecialist får du en unik möjlighet att vara med och utveckla och förnya VA-branschen. Du kommer tillhöra NCC Vatten- och Miljöteknik som är en specialistavdelning inom Infrastructure som jobbar med vatten- och avloppsreningsverk, vattentorn, pumpstationer och tryckstegringar över hela Sverige.

 

NCC är en unik aktör inom VA-branschen då vi som enda byggbolag har all kompetens från idé till driftsättning. Genom vår specialistkompetens och vår förmåga att hantera komplexa och installationstunga stora projekt ger vi våra kunder bästa förutsättningar för ett lyckat VA-projekt. Exempel på pågående projekt där du kommer vara arbeta är Käppalaverket på Lidingö där NCC driver projektet med Käppalaförbundet i en utökad partnering enligt ett AB04 avtal.

 

Välkommen att bli en viktig del av vårt kompetenta team.

 

Rollen

Som NCCs specialist på området är du spindeln i nätet och NCCs kontaktperson till beställaren i frågor inom området. I projektet arbetar du nära kollegorna inom avdelningen Vatten- och Miljöteknik som är en specialistavdelning inom vattenrening i NCC och som hanterar installationsarbetena i projektet.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att bidra med tekniska lösningar för hela el- och automationsområdet, allt från brandlarm till högspänning. Granska byggarbeten på kommande bygghandlingar och bevaka dessa så att de är i tillräcklig omfattning och kvalitet. Säkerställa att tidplanerare får de underlag som erfordras för att genomföra tidplaner och tidsplanering. Vidare är du även ansvarig för att samordna och följa upp kalkylarbetet, utföra avrop samt vara inköpare behjälplig vid inköp. Du medverkar även i arbetet med prognoser och kontraktsfrågor.  

 

Vi söker

Vi söker dig som är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och möta andra människor och vi värdesätter att du är strukturerad, självgående och noggrann. Du trivs i ett sammanhang med en hög grad av flexibilitet där man både använder befintlig kunskap och får tänka nytt.

 

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med relevant utbildning gärna inom el och automation. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet från likande roller inom produktion. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från installationstunga anläggningar eller VA-branschen.

 

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 

Ytterligare information 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering Stockholm. B-körkort erfordras då resor kan förekomma inom Sverige.

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta: Affärschef Per Johansson, per.johansson@ncc.se, 070-088 71 98, Specialistchef Måns Hansson, mans.hansson@ncc.se, 070-088 76 36. Har du frågor gällnade rekryteringsprocessen kontakta: Denise Jäger, HR Partner, denise.jager@ncc.se, 079-0728435

 

Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2023-03-31

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb El och automationsspecialist till NCC Vatten och Miljöteknik