NCC

Ekonomiassistent norsktalande

Norsktalande Ekonomiassistent
NCC Business Services (NBS) levererar administrativa tjänster inom ekonomi till NCC:s bolag inom Norden. NBS har 120 medarbetare och hanterar årligen ett flöde med 1,6 miljoner leverantörsfakturor och 450 000 kundfakturor. Vi utför även löpande redovisning och rapportering som vidarebefordras till koncernstab ekonomi för sammanställning på koncernnivå.


Rollen hos oss
Till en av våra grupper inom leverantörsreskontra, Accounts Payable, söker vi nu en ekonomiassistent. Gruppen består av cirka 10 personer som hanterar, kontroller och löser problem i flödet av leverantörsfakturor som passerar genom våra system.


Dina erfarenheter
Vi vill att du har någon ekonomi relaterad utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå och tidigare erfarenhet från bokföring eller från liknande uppgifter i större företag. Vi arbetar med stora flöden som hanteras via ett antal olika system, så tidigare erfarenhet av ekonomisystem samt vana från arbete i AP-process, ser vi som en stor fördel. 

Har du ett intresse och erfarenhet från bokföringslagar och regler och frågor kring exempelvis representation och moms ser vi det som extra meriterande. Vi är en nordisk organisation vilket innebär att du måste vara flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift och just för denna tjänsten bör du även kunna norska i första hand i tal.


Dina egenskaper
Vi söker dig som tycker om att arbeta med siffror och vill utvecklas inom ekonomi och bokföring i ett spännande och händelserikt företag.

Hos oss får du möjlighet att jobba med service i ett team med bra sammanhållning och fokus på leverans med hög kvalitet.


Vi erbjuder
Hos oss erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.


Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna Anna Nolsöe Westfahl, gruppchef på telefon 08-585 517 37. Registrera din ansökan och CV nedan så snart du kan intervjuer sker löpande, dock senast 22/4 2019. Placering på vårt huvudkontor i Solna, Stockholm.

Välkommen med din ansökan!
Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Solna . Publicerat : 4 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Ekonomiassistent norsktalande