NCC

Dumperförare till Göteborg

Rollen som dumperförare

Vi söker nu en person som ska arbeta som dumperförare på vår bergtäkt på Tagenevägen i Göteborg. Som dumperförare är du en viktig pusselbit i vår strävan att bevara vår ställning som den ledande leverantören avseende kvalité och miljö. Du kommer även att köra andra typer av maskiner. Du ska självständigt och ansvarsfullt utföra ditt uppdrag, men du är samtidigt en i laget och din insats är viktig för den gemensamma leveransen.

 

Arbetet består av uttransport till materialupplag samt övrigt förekommande arbetsuppgifter för en dumperförare. Krossproduktion är en säsongsbetonad verksamhet, vilket innebär att arbetsbelastningen är hög under vissa perioder och arbete på obekväm arbetstid kan förekomma.

 

 

Din profil

Du har gedigen praktisk erfarenhet av att köra dumpers. B- körkort är ett krav och C-körkort är meriterande. Erfarenhet från krossverksamhet och att bemöta kunder är meriterande. Har du förarbevis för lastmaskin och gällande kravutbildningar som Heta arbeten är det ett plus.

 

Vi söker dig som är ansvarsfull och sätter säkerheten först. Du förstår vikten av din insats för ett lyckat resultat. Att verka för en god arbetsmiljö där våra värderingar genomsyras i ditt arbete är en självklarhet för dig.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på bergtäkten på Tagenevägen. Provanställning kommer att tillämpas. B- körkort och tillgång till bil är ett krav.

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Christopher Andersson, Site manager tfn 0790-787291

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 juni

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Dumperförare till Göteborg