NCC

Drift- och anläggningsarbetare

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Nordic Roads Services är en nytänkande och driven verksamhet som vill framåt och förbättra och utveckla branschen. Vi utforskar både teknik och struktur för att hela tiden se möjligheter att driva lönsamma projekt. I vår verksamhet har du förmånen att jobba i den mindre enhetens dagliga drift och utveckling med stöd av det stora bolagets struktur och funktioner.

 

 

Rollen hos oss

Arbetet bedrivs självständigt på såväl större som mindre arbetsplatser. För att detta skall fungera krävs att du är en person som trivs när tempot är högt och kan prestera resultat tillsammans med andra. Vi tror att du är en driven och självständig person som gärna tar egna initiativ. Du ser fördelarna med att planera ditt arbete och är ansvarstagande.

 

I arbetet ingår jour- och beredskap vilket innebär ansvar att ringa ut saltbilar och plogenheter samt styra kommunikationen till entreprenörerna. Beredskapen innebär också att vara behjälplig vid eventuella trafikolyckor.

 

 

Dina erfarenheter

Vi söker dig med erfarenhet av anläggning eller annan relevant erfarenhet från entreprenadbranschen. Du har med fördel en tekniskt inriktad utbildningsbakgrund och tycker om att arbeta i team. B-körkort är ett krav och C-körkort ser vi som meriterande.

 

 

Dina egenskaper

Vi söker dig som är praktiskt lagd, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete du är flexibel och ordningsam, med god planering, ordning och reda kommer vi långt. Du är kommunikativ och tar ansvar för att tillsammans med dina arbetskamrater skapa en god gemenskap och ett bra resultat.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid. Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. Placeringsort är Halmstad.

 

 

Vi erbjuder

Här på Nordic Roads Services erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

 

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Lars Henningsson på telefon 035-15 58 85.

 

Registrera din ansökan och CV på ncc.se/jobbapåncc/lediga jobb. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-04-10.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 april . Arbetsort : Halmstad . Publicerat : 12 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Drift- och anläggningsarbetare