NCC

Dokumentsamordnare Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Dokumentsamordnare till en mångsidig roll för informationsstyrning och digital samverkan. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Rollen hos oss
Som dokumentsamordnare arbetar du i nära samarbete med projektering och projektledning där du stödjer projektet med den digitala projekthanteringen. Det innebär administrativt stöd med att lägga in leveranser i informationssystem, hitta och ta fram dokument och se till att rätt informationen finns tillgänglig i rätt tid, för rätt instans inom projektet och till externa parter.

Din profil
Du har erfarenhet av att jobba i informationssystem som används för datalagring och informationsdelning, känsla för hur dessa samspelar samt ett intresse för modeller och flöden. Du har en relevant utbildning och det är meriterande med kunskap om dokumenthanteringssystem såsom Projectwise PDB, Bim360docs eller PPi.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du jobbar bra i team och på egen hand. Du ser vad som behöver göras, tar initiativ och får saker gjorda med struktur och hög noggrannhet.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Projektet Korsvägen i centrala Göteborg.
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se
 eller 079-0788170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2018-11-15.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 15 november . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Dokumentsamordnare Västlänken