NCC

Digital kalkylspecialist Hus Stockholm

Rollen som Digital kalkylspecialist Hus Stockholm

Som Kalkylspecialist kommer du att inneha en varierad och central roll i våra projekt. Du kommer att ansvara för att driva kalkylarbetet i tilldelade projekt.

 

Du är delaktig i samtliga faser, från tidig dialog med våra kunder till anbuds-, projekterings- och produktionsfasen. I kalkylarbetet ansvarar du för att utifrån förfrågningsunderlag, mängda, prissätta och komma med tekniskt och ekonomiskt hållbara lösningar för projekten.

 

Det här är en tjänst för dig som gillar att analysera och utifrån förfrågningsunderlaget hitta rätt tekniska lösningar men också för dig som gillar att bidra till affärer som är ekonomiskt fördelaktiga för NCC. Ett digitalt arbetssätt genomsyrar rollen där vi använder oss av modeller för mängdavtagning, i 2D och 3D.

 

Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

 

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Solna. Du tillhör vår specialistgrupp och rapporterar till Gruppchef Kalkyl och inköp.

 

 

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet ifrån kalkylarbete eller arbetslivserfarenhet från byggbranschen med några års erfarenhet från produktion. Det är meriterande med en eftergymnasial utbildning, inköpskompetens, projektledningskompetens och 3D modellering.

 

För att vara framgångsrik i rollen bör du ha god känsla för kostnader i ett byggprojekt och produktionsmetoder samt intresse för BIM/VDC, ett sinne för affärer och kännedom om entreprenadjuridik. Som person är du nyfiken och noggrann. Du har ett kundorienterat synsätt och kan med kreativitet, ett strukturerat arbetssätt samt analytisk förmåga hitta de bästa lösningarna. Kalkylarbetet är ett lagarbete varpå du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt.

 

 

Ytterligare information

Inom affärsområdet NCC Building Sweden finns avdelning Hus Stockholm. Vi jobbar med nybyggnad och ombyggnad av kommersiella fastigheter som exempelvis skolor, kontor, sjukhus och handelslokaler. Inom avdelningen finns ett stort engagemang för att utveckla arbetet framåt och vi arbetar aktivt med hållbarhet, nya tekniska lösningar, mångfald och jämställdhet. Vi ser oss själva som ett ödmjukt team där vi hjälps åt och samarbetar för att utvecklas. Vårt mål är att vara en riktigt bra arbetsplats och agera förebild inom byggbranschen.

 

Några av de projekt vi på NCC nyligen färdigställt är ICAs nya huvudkontor vid Arenastaden, Hotellen At Six och Hobo vid Brunkebergstorg, tillbyggnad av Södersjukhuset, nya Musikhögskolan, Järfälla nya badhus och inte minst vårt nya huvudkontor vid Järva Krog dit vi flyttade i november 2019.

 

Över 90 procent av våra projekt drivs i samverkan med kund. Vi arbetar just nu med flera spännande stadsutvecklingsprojekt bland annat åt vår interna fastighetsutvecklare NCC Property Development. Tillsammans bygger vi Hangar 5 vid Bromma flygplats, som är ett av Stockholms största byggprojekt i dagsläget. Utöver detta så är ett flertal nya spännande projekt på väg in under 2021.

 

För den här tjänsten utför vi bakgrundskontroller på slutkandidater i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

 

Kontakt och ansökan

Välkommen att kontakta Johanna Creutz, Gruppchef (rekryterande chef)

johanna.creutz@ncc.se eller 076-108 25 70.

 

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval och tillsättning sker löpande, ansök därför så snart så möjligt, dock senast 2021-11-28.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Igår . Arbetsort : Solna . Publicerat : 4 november

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Digital kalkylspecialist Hus Stockholm