NCC

Digital Coach till NCC

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC vill vara den ledande aktören inom digitalisering i vår bransch. För att vi skall nå vår målsättning måste vi bli bättre på hur vi använder våra digitala verktyg och hur vi utvecklar användandet av dem.

NCC har en övergripande digital strategi där nya applikationer införs och gamla uppdateras eller byts ut för att förbättra vår konkurrenskraft samt att effektivisera våra arbetssätt.

För att vi skall bli framgångsrika i hur vi mycket vi använder våra applikationer effektivt söker vi nu efter en Digital Coach. Är du en person med mycket god allmän IT kunskap i de applikationer vi använder i vardagen, gillar stora kontaktytor, är pedagogisk och ordningsam med ett stort engagemang för digitalisering?

Då kan du vara vår Digitala Coach!

Dina utmaningar

Med NCC:s övergripande digitala strategi i ryggen är din uppgift som Digital Coach att på ett engagerat och pedagogiskt sätt arbeta för ett gemensamt arbetssätt för användandet av våra applikationer.

Framförallt kommer du att sprida information, öka kunskapen i organisationen och hålla workshops för att entusiasmera och engagera våra medarbetare till att använda våra digitala applikationer på ett så effektivt sätt som möjligt. Stor del i ditt arbete handlar om personlig coachning av våra medarbetare, utbildningar och samt att ge förslag på utveckling hos olika individer i organisationen.

Din Profil

Vi söker dig som en relevant utbildning med mycket goda kunskaper i de vanligt förekommande applikationerna som NCC använder. Du är rak, tydlig och kreativ i din kommunikation för att medarbetarna skall förstå syftet applikationerna.

För att vara framgångsrik i rollen är du duktig på att entusiasmera personer omkring dig och har ett positivt förhållningssätt till förändring. Du bör också ha god kännedom om vår verksamhet och bransch för att kunna sätta dig in i enskilda behov och utmaningar som våra medarbetare kan stöta på i vardagen. En annan viktig del hos dig är att du är pedagogisk och ordningsam för att göra inlärandet enkelt och begripligt för omgivningen.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare på 50% med placering i Göteborg.

Kom och väx hos NCC

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Följ länken för att veta mer om NCC

Kontakt

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Fredrik Johansson, 0735–083000. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-Specialist Jonas Andersson på 0790–787939. Registrera din ansökan nedan med CV. Urval sker löpande dock senast 2018-05-25.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 maj . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Digital Coach till NCC