NCC

COOP-praktik, NCC Building Uppsala

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Vill du vara med när vi ska bygga och utveckla Uppsala? Kom och gör COOP-praktik hos NCC Building på projekt Ångström, Senapsfabriken eller Magasin X.

 

Avdelning Building Uppsala, Gävle/Dala består av 330 engagerade medarbetare som tillsammans utvecklar och producerar bostäder, kontor, logistik och offentliga lokaler inom regionen till ett värde av ca 1,4 Mdr kronor per år. Vi har de senaste åren genomfört flera stora projekt som blivit en naturlig del av staden såsom Skandionkliniken, Segerstedthuset, Ångström och Senapsfabriken, vilket givit oss ett fortsatt förtroende att bygga och utveckla Uppsala. Inom NCC arbetar vi aktivt med hållbarhet, nya tekniska lösningar, arbetsmiljö och mångfald, med målet att agera förebild inom byggbranschen.

 

 

Vad är COOP?

COOP är en förkortning av ”Cooperative education” och är ett betalt praktikår mellan årskurs 2 och 3 för studenter som läser på Uppsala universitets Högskoleingenjörsprogram i byggteknik och det bygger på ett samarbete mellan Sveriges Byggindustrier och lokala företag. Praktiken ska bidra till ett integrerat lärande där praktiska erfarenheter får komplettera de teoretiska kunskaperna vilket är av stort värde i arbetslivet efter studietiden.

 

Vid praktikstart får du en individuell utvecklingsplan samt en handledare som följer dig under praktikåret för att på bästa sätt utveckla dig inom vår produktionsverksamhet. Du kommer också få bred kunskap om branschen samt en inblick i möjliga yrkesval och utvecklingsvägar inom vårt företaget.

 

På våra Hus- och Bostadsprojekt kommer du få lära dig produktionsplanering, logistik, inköp, kostnadsuppföljning, avtal, utsättning med mera.

 

 

Vem kan söka?

Du som läser Högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik vid Uppsala universitet och har ett genuint intresse för byggbranschen, NCCs Hus och Bostadsbyggande samt delar våra värderingar; Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

 

Ansökan

Din ansökan ska innehålla både ett CV och personligt brev, du registrerar dig nedan. I urvalsprocessen utgår vi från dessa dokument så beskriv varför du är lämpad genom att lyfta fram dina meriter, förtydliga varför du söker praktik på NCC, specificera dina intresseområden etc.

 

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 28 februari 2020.

 

Intresserad av att veta mer?

Välkommen att kontakta HR Partner, Maria Sandström, på 079-072 86 59/ maria.sandstrom1@ncc.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb COOP-praktik, NCC Building Uppsala