NCC

COOP Praktik hos oss på NCC

Få ut maximalt av språnget från studier till yrkesliv. Hos oss finns flera olika valmöjligheter för dig som student att utvecklas och lära känna NCC som arbetsgivare. Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Då kan du söka en co-op plats på NCC.

 

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 58 Mdr SEK och 14 000 anställda. NCC är verksamt inom hela värdekedjan när det gäller att skapa miljöer för arbete, boende och kommunikation.

 

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar. NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna

 

På NCC finns många olika roller, verksamheter och karriärvägar att välja mellan, så risken att fastna på ett och samma ställe är liten. Variationen mellan uppdragen är stor. Oavsett arbetsuppgifter är du som medarbetare på NCC del av någonting större som förbättrar vardagen för både nutida och kommande generationer.

 

Vi drivs av att leverera kundnytta och att lyckas överträffa kundens förväntningar. Det gör våra projekt spännande och din utveckling blir en del av projektets leverans. Att jobba i stora som små projekt, över hela Norden är i sig utvecklande. NCC kräver mycket av dig som individ, inte minst förmåga att samarbeta. I våra projekt är du del av ett lag och varje länk i kedjan är viktig. När var och en tar sitt ansvar för projektets leverans syns det i slutresultatet och i nöjda kunder

 

Co-op  på NCC

Co-op på NCC är ett betalt praktik mellan årskurs 1-2 och 2-3 för studenter som läser på Byggingenjörsutbildning vid Umeå Universitet. Co-op är ett samarbete mellan Umeå Universitet och lokala företag och innebär integrerat lärande dvs. teori varvas med praktik.

 

Hos oss på NCC får du som co-op praktikant chansen att utveckla en bred kunskap om branschen, möjliga yrkesval och utvecklingsvägar inom NCC och samtidigt skapa en bra grund att stå på inför framtiden. Vid praktikens start får du en individuell utvecklingsplan och du tilldelas även en handledare som följer dig under praktikåret.

 

CO-op praktiken är för dig som läser Byggingenjörsutbildning vid Umeå Universitet. Det är självklart viktigt att du har ett genuint intresse för NCCs verksamhet och delar våra värderingar.

 

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta rekryteringsansvarig, HR-partner Sverker Örmin på 070-5626047. Registrera din ansökan och CV nedan. Sista ansökningsdag är den 1:a Februari.

 

Välkommen med din ansökan

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 12 timmar sedan . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 16 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb COOP Praktik hos oss på NCC