NCC

COOP praktik

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vad är COOP? 
COOP står för cooperative education och är ett betalt praktikår mellan årskurs 2 och 3 för studenter som läser på Högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik vid Uppsala universitet. COOP-praktiken är ett samarbete mellan Sveriges Byggindustrier och lokala företag och innebär integrerat lärande dvs. teori varvas med praktik.

Hos oss på NCC får du som COOP-praktikant chansen att utveckla en bred kunskap om branschen, möjliga yrkesval och utvecklingsvägar inom NCC och samtidigt skapa en bra grund att stå på inför framtiden. Vid praktikens start får du en individuell utvecklingsplan och du tilldelas även en handledare som följer dig under praktikåret.

Vem kan söka? 
COOP-praktiken är för dig som läser Högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik vid Uppsala universitet. Det är självklart viktigt att du har ett genuint intresse för NCCs verksamhet och delar våra värderingar.

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Kaisa Norquist 018-16 15 33. Registrera din ansökan och CV nedan. Sista ansökningsdag är den 2 mars 2018.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner:

Kaisa Nordquist
HR generalist
018-16 15 33

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 mars . Arbetsort : Uppsala

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb COOP praktik