NCC

COOP praktik

COOP praktik inom mark

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Vad är COOP? 
COOP står för cooperative education och är ett betalt praktikår mellan årskurs 2 och 3 för studenter som läser på Högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik vid Uppsala universitet.

COOP-praktiken är ett samarbete mellan Sveriges Byggindustrier och lokala företag och innebär integrerat lärande dvs. teori varvas med praktik.

Hos oss på NCC får du som COOP-praktikant chansen att utveckla en bred kunskap om branschen, möjliga yrkesval och utvecklingsvägar inom NCC och samtidigt skapa en bra grund att stå på inför framtiden.

Vid praktikens start får du en individuell utvecklingsplan och du tilldelas även en handledare som följer dig under praktikåret.

Vi söker COOP-praktikanter till vår markavdelning
COOP-praktiken är för dig som läser Högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik vid Uppsala universitet. Det är självklart viktigt att du har ett genuint intresse för NCCs verksamhet och delar våra värderingar.

På mark kommer du lära dig mer om mätteknik, grundläggning, betongarbete, VA, exploateringsarbete för väganläggning och kanske även bostäder. För denna praktikplats bör du ha tillgång till både körkort och bil.

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Maria Håkansson, maria.hakansson@ncc.se alt. 070-341 58 26.

Registrera din ansökan och CV nedan. Sista ansökningsdag är den 2 mars 2018.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 mars . Arbetsort : Uppsala

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb COOP praktik