NCC

Controller

NCC Building bygger bostäder, kontor och offentliga och kommersiella lokaler som till exempel skolor, sjukhus och idrottshallar samt butiker och lagerbyggnader. Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building projekt tillsammans med kunder i tidiga skeden. NCC Building är NCC:s största affärsområde och finns representerad i hela Norden och har en stark ställning på den svenska marknaden. NCC Building Sverige har ca 3 800 medarbetare och omsatte 2017 ca 14 Mdr SEK.
 

Rollen hos oss
Junior Controller är en central controllerroll vars huvuduppgift är fungera som ett stöd till divisionscontroller och ingå i den centrala rapporteringsgruppen. Rollen kommer innebära allt från administrativa ekonomiuppgifter så som attest av fakturor, ombokningar, hantera fellistor till att supporta övriga verksamheten med diverse analyser och sammanställningar.
 

Dina nya utmaningar
Rollen som junior controller på affärsområdet Building kan beskrivas som en spindel-i-nätet-roll med fokus på att supporta övrig ekonomiverksamhet. Det är också tänkt att den här personen ska vara super user i vårt rapporteringssystem och stötta verksamheten vid frågor i samband med prognos och utfallsrapportering.
 

Dina erfarenheter och egenskaper
Du har en relevant akademisk utbildning och kanske något års erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent. Du har goda IT-kunskaper och van att arbeta i Excel. Erfarenhet från byggbranschen och erfarenhet av produktionsprojekt ser vi som meriterande.

Som person är du affärsinriktad, självständig och har en god analytisk förmåga. Vidare är du strukturerad, bra på att kommunicera och trivs med att samarbeta med andra. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor i Göteborg. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna HR rekryteringsspecialist Karin Österman de Wall, 0790787210. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2018-06-30. 

Kom och väx! 

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. 

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Controller