NCC

Controller

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö


Här är dina nya utmaningar
Som controller arbetar du med ekonomistyrning genom analys, uppföljning och utveckling av NCC Industry AB, sektor Stenmaterials verksamhet. Du ansvarar för ekonomirapportering såsom prognoser, månadsutfall och bokslut samt årsbokslut- såväl rapportering inom ditt Area Managerområde samt rapportering till överliggande enhet. Vidare ansvarar du för att uppföljning av utfall, återkoppling till budget, prognos och kalkyl, säkra rätt bokföring inför rapportering, felhantering och rimlighetsbedömning. I tjänsten ingår även att hålla i utbildning med avseende på ekonomifrågor. Du rapporterar till chefscontroller och ingår i sektor stenmaterials ekonomiavdelning.
 

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Vi söker dig som är civilekonom med en finansiell- eller controllerinriktning. Du har 7-10 års erfarenhet av kvalificerat redovisnings- och controllerarbete, och då helst från bygg- eller industriellverksamhet. Vidare skall du ha förståelse för affärens behov av ekonomiska styrmedel. Du skall ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, goda kunskaper i MS Excel, IT och systemkunskap.

Som person är du analytiskt lagd och har ett stort intresse och god förståelse för affärsverksamheten i industrinäringen. Du är engagerad och resultatinriktad samt har lätt för att kommunicera och har viljan att arbeta produktionsnära. Vidare är du en noggrann och ansvarstagande person med starkt eget driv. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och att du har ett strukturerat arbetssätt.


Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidaranställning, provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker så snart som möjligt. Tjänsten är placerad vid vårt kontor i Sundsvall. I tjänsten ingår resor med övernattning, B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Urvalet sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-09-22. Registrera din ansökan och CV nedan.


Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling. 


Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna chefscontroller Per Abrahamsson, telefon 073-719 13 41 eller mail per.abrahamsson@ncc.se.

Varmt välkommen med din ansökan!Ansök nu

Sista ansökningsdag : För 30 minuter sedan . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 29 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Controller