NCC

Chef plattformar och produkter – Building

Drivs du av att vara en central del i utvecklingen av vårt bostadserbjudande? Har du också skaffat dig en mångårig erfarenhet och djupgående kunskap om produktivitet och bostadsproduktion i byggprocessens alla faser så kan det vara du som är vår nya chef för plattformar och produkter.

 

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering.

 

Vår tekniska bostadsplattform bidrar till att effektivisera verksamheten och skapa nytta för kunderna. Plattformstänkandet förenklar projektering, kalkyl, inköp och produktion vilket i förlängningen innebär en ökad kontroll över såväl kostnader som kvalitet och hållbarhetsprestanda. I våra bostadsprodukter har vi samlat beprövade lösningar och all vår erfarenhet för att effektivisera design, projektering, inköp och byggande till det yttersta.

 

 

Rollen som chef plattformar och produkter

Som ansvarig för plattformar och produkter kommer du att leda ett av NCC Buildings. Du ansvarar för att säkra och utveckla vår konkurrenskraft genom att utveckla och förfina vårt bostadserbjudande och genom att driva på vår satsning på ökad produktivitet. Du leder arbetet med att utveckla våra bostadsprodukter (NCC Folkboende, NCC Lamell och NCC Växa) och vår bostadsplattform (NCC Bostadsplattform) samt paketerar och presenterar vårt erbjudande samtidigt som du marknadsför NCC i olika forum och nätverk. verkar du som ett stöd gentemot våra projektorganisationer vid anbud och vid genomförande av våra bostadsprojekt. Vi har tidigt påbörjat vår digitaliseringsresa där spännande utveckling väntar och där vi redan nu ligger väl till vilket gör det möjligt för oss att inkludera våra kunder i byggprocesserna i betydligt större omfattning.

 

Rollen innehåller många kontaktytor. Utöver det nätverk och samarbeten du bygger ute i organisationen, t. ex.  specialister, avdelningar och i din ledningsgrupp så ingår också ett direkt personalansvar. Som chef och ledare är det ditt ansvar att gruppen levererar på uppsatta mål och att enheten utvecklas väl. Du kommer också att tillsammans med Chef Verksamhetsutveckling vara drivande i att vidareutveckla våra strategier.

 

 

Din profil

Du är civil- eller högskoleingenjör med en gedigen bakgrund från branschen där du har skaffat dig en hög kompetens i hur byggprojekt, i första hand bostadsprojekt planeras och genomförs. Du har erfarenheter inom bostadsproduktion och av olika utvecklingsarbeten kopplat till produktivitet och ständiga förbättringar. Att få vara med om att arbeta fram enhetens strategi är viktigt för dig. Du har den erfarenheten från tidigare tjänster och vill fortsätta att utvecklas inom området.  Som ledare och chef förstår du vikten av att sätta tydliga mål samt förklara syften till dina tankar om vilken väg ni ska arbeta mot. Ditt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, respekt, tillit. Du är en engagerad och inspirerande ledare som coachar för prestation och leder genom goda exempel.

 

Som person är du affärsmässig, kommunikativ och resultatfokuserad. Du är lyhörd och har lätt för att knyta kontakter och bygga relationer. Din starka motor gör att du är en god representant för företaget i det att du drivs av att skapa resultat och har en stark vilja att driva, förbättra och utveckla verksamheten i linje med företagets mål och strategi. Hög integritet, noggrannhet och beslutsamhet är ytterligare kompetenser vi värdesätter samt att din nyfikenhet på vad som händer i vår omvärld är stor.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering där du med enkelhet kan ta dig till de större städerna i Sverige. Du tillhör ledningsgruppen för NCC Buildings centrala enhet verksamhetsutveckling och du rapporterar direkt till Chef Verksamhetsutveckling.

 

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

 

Kontakt och ansökan

För frågor kring tjänsten når du rekryterande chef, Ulf Hansson på telefon 0705-92 92 78 efter den 8/8. Ansök med personligt brev och CV via länken nedan. Urval kommer att påbörjas vecka 33. Sista ansökningsdag är 2021-08-16.

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 augusti . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Chef plattformar och produkter – Building