NCC

Chef Kompetensutveckling

Som chef för Kompetensutveckling har du ansvaret att driva kompetensutvecklingsfrågor i NCC Sverige. Du leder en funktion med åtta direktrapporterade medarbetare och fyra funktionsrapporterande placerade runt om i landet. NCC arbetar aktivt med kompetensutveckling och erbjuder idag över 350 internutbildningar inom olika ämnen såsom teknik, ledarskap, arbetsmiljö, ekonomi samt behörighetsutbildningar av olika slag.


Mer om rollen
I ditt uppdrag som ansvarig chef för Kompetensutveckling förväntas du initiera och driva kompetensutvecklingsinsatser i olika former, riktade mot olika målgrupper. Du budgeterar och prioriterar kompetensutvecklingsinsatser tillsammans med, och utifrån, verksamhetens behov och koncernens riktlinjer. Vårt fokus är att fortsätta utveckla våra metoder för lärande inom organisationen, där du kommer att ha en avgörande roll. Ett annat område innebär att vidareutveckla tillämpningen av digitala verktyg. Vi jobbar med ständiga förbättringar av våra olika utbildnings- och kompetensutvecklingsaktiviteter och ett viktigt uppdrag är att jobba med utvärderingar. 

En stor del av uppdraget för funktionen är att säkerställa leverans av utbildningar utifrån krav och riktlinjer från NCC, externa aktörer och lag- och författningskrav samt att bygga vidare på det goda renomméet som seriös och tillförlitlig arbetsgivare.  


Dina erfarenheter och egenskaper
Vi söker en erfaren person som har flera års erfarenhet av att leda arbete inom utbildning och kompetensutveckling, gärna inom en större organisation. Du har arbetat med lärande i olika former och är en van projektledare med förmåga att driva effektiv förändring. Vi ser att du har en lämplig universitetsutbildning inom HR/pedagogik/ledarskap eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av implementering och utveckling av IT-stöd och arbete inom e-learning är meriterande. 


Dina egenskaper
Du är en engagerad och resultatfokuserad person med förmåga att lyssna in, analysera och leda det fortsatta arbetet inom kompetensutvecklingsområdet i NCC Sverige. Du är van vid att planera, utveckla samt säkerställa och utvärdera resurser för att lyckas uppnå goda resultat. Ett tydligt ledarskap, entusiasm och tålmodighet är andra egenskaper som vi ser som bidragande för att lyckas, samt att du delar dina erfarenheter och kunskaper till gruppen.


Ytterligare information
Placeringsort är på vårt huvudkontor i Solna, tjänsten innebär resor främst inom Sverige. Som Chef för kompetensutveckling rapporterar du till HR chef inom Building Sverige och ingår i HR-ledning Sverige samt i NCC Sveriges Utbildningsråd. 


Om NCC
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. 


Ansökan och frågor
Har du frågor kring tjänsten kontakta HR Specialist Rekrytering, Matilda Jönsson, 070-088 78 52. Registrera din ansökan och CV nedan senast den 2 juni. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdag. Vi kommer att utföra denna rekryteringen på egen hand, och är tacksam för att bemanningsföretag respekterar det.  
 

Välkommen med din ansökan! 
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.  Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation Pedagogik


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Chef Kompetensutveckling