NCC

Business Controller Civil West

NCC:s division Civil Sweden South/West specialiserar sig på större infrastrukturprojekt som tunnlar, vägar och järnvägar, men även projekt med komplicerade betongkonstruktioner med kunder framförallt inom den offentliga sektorn. NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden och vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Civil Sweden South/West består av tre regioner och divisionen ingår i affärsområde Infrastructure.

Division Civil Sweden South/West är i stark tillväxt och nu söker vi en Region Controller med fokus på ekonomistyrning, till vår verksamhet i Göteborg.


Här är dina nya utmaningar
I tjänsten ingår du i ett team med andra Controllers där dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att tillsammans med Division Controller hantera utfalls- och prognosrapportering, resultatuppföljning, nyckeltalsuppföljning av regioner och projekt samt ekonomistyrning. Som Business Controller bidrar du till att skapa framgång och mervärden för verksamheten.

Som Region Controller är du ett stöd till regionchef och övriga regionledningen i ekonomiska frågor och kommer inom ramen för affärscontrolling, aktivt stödja, analysera och följa upp verksamheten. Du ansvarar för ekonomihanteringen i regionen. Vidare stödjer du verksamhetsansvariga i prognos och uppföljningsarbete samt håller ekonomiutbildningar för främst produktionspersonal.


Det här förväntar vi oss av dig
Då vi arbetar i en värld av förändring söker vi dig som vill arbeta med effektiviseringsarbete och implementering av nya smarta lösningar i våra arbetssätt inom ekonomi. Du är en person som är intresserad av ett komplext arbete med mycket informationsinhämtning och som är duktig på analyser och att dra slutsatser samt agera på dessa. Vi ser att du är trygg i din yrkesroll och trivs med att arbeta självständigt med ett stort ansvar i dialog med Division Controller. Arbetet innebär många kontaktytor och mycket samarbete med andra, vilket kräver att du är intresserad av teamarbete och av att utveckla goda relationer. Du rapporterar till vår Division Controller och tjänsten är placerad i Göteborg.


De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Du har en akademisk civilekonomutbildning eller motsvarande och några års erfarenhet från en affärsinriktad roll som Controller eller från liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av att bearbeta information från olika affärssystem och van användare av Excel och Powerpoint är ett krav. Har du erfarenhet från byggbranschen och arbete i produktionsprojekt samt successiv vinstavräkning är det meriterande. Som person är du analytisk med ett kritiskt tänkande, strukturerad och resultatorienterad och är van att arbeta självständigt med att utveckla och genomföra relevanta analyser på verksamhetsnivå. Du är van att nå framgång i ditt arbete genom att nätverka och samarbeta med andra och kommunicerar obehindrat i svenska och engelska, i tal och skrift.

Detta är en tjänst där du får möjlighet att göra skillnad och ha en utvecklande roll i en spännande och händelserik verksamhet.


Kom och väx!
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Division Controller Annika Malmer på tel. 070-3657447. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-10-31.

Välkommen med din ansökan!Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 2 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Business Controller Civil West