NCC

Borrvagnsförare till NCC Industry Berggruppen

Borrvagnsförare till NCC Industry Stonematerials

NCC Industry Berggrupp består idag av ca: 75 medarbetare. Gruppen innehar 40 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord.

 

Vi behöver nu förstärka vår berggrupp i Västerbotten/Norrbotten med en kompetent och erfaren medarbetare. 

 

Här är dina nya utmaningar

Arbetet innebär bergsborrning ovanjord i både täkter och på entreprenadarbeten av olika slag. Som borrvagnsförare är du en viktig pusselbit i vår strävan att bevara vår ställning som den ledande leverantören avseende kvalité, prestation och miljö. Du ska självständigt och ansvarsfullt utföra ditt uppdrag och sköta din egen borrvagn. I huvudsak är de geografiska områdena Västerbotten och Norrbotten.

 

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du har tidigare erfarenhet av borrning med maskiner som Epiroc T35/T40 eller likvärdig maskin. Även om du har mindre erfarenhet men ett starkt intresse för yrket kan du vara den vi söker. Viss datorvana samt B körkort är ett krav.

 

Dina egenskaper

Du är en ansvarsfull och självgående person som trivs med att självständigt driva ditt arbete framåt. Du förstår vikten av din insats för ett lyckat resultat. Att verka för en god arbetsmiljö och att sätta säkerheten först är en självklarhet för dig.

 

Vill du veta mer om tjänsten? Vänligen kontakta Site Manager Daniel Hallqvist, 070 523 75 54. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-04-24. Registrera din ansökan och CV nedan.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 april . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 16 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Borrvagnsförare till NCC Industry Berggruppen