NCC

Borrvagnsförare NCC Industry Stone Materials Blasting East

NCC ökar sin marknadsandel på sprängarbeten i Mellansverige och Värmland, vilket innebär att vi måste förstärka vår berggrupp med kompetenta och erfarna medarbetare. NCC Industry Berggrupp består idag av ca: 75 medarbetare. Gruppen innehar 32 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord.

 

 

Rollen som Borrvagnsförare

Arbetet innebär bergsborrning ovanjord i både täkter och på entreprenadarbeten av olika slag. Som borrvagnsförare är du en viktig pusselbit i vår strävan att bevara vår ställning som den ledande leverantören avseende kvalité, prestation och miljö. Du ska självständigt och ansvarsfullt utföra ditt uppdrag och sköta din egen borrvagn. I huvudsak är de geografiska områdena Mellansverige och Värmland, men arbete kan även komma att utföras i övriga delar av landet vid behov. 

 

 

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du bör ha borrkort och grundkurs i sprängteknik och/eller praktisk erfarenhet av sprängning. Du har tidigare erfarenhet av borrning med maskiner typ EpiRoc T40/Sandvik DX800. Även om du har mindre erfarenhet men ett starkt intresse för yrket kan du vara den vi söker. Viss datorvana samt B körkort är ett krav.

 

Vi söker dig som är ansvarsfull och som sätter säkerheten först. Du förstår vikten av din insats för ett lyckat resultat. Att verka för en god arbetsmiljö är en självklarhet för dig.

 

 

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. För att minimera resor så ser vi gärna att du bor någonstans i Mellansverige. Den här tjänsten kan komma att bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Site Manager Mats Birkestål telefon 076-142 63 83 alt mail mats.birkestal@ncc.se. Ansökan ska vara inskickad senast 2022-06-30. Registrera din ansökan och CV nedan. Urvalsarbetet kommer att påbörjas efter ansökningstidens slut.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 27 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Borrvagnsförare NCC Industry Stone Materials Blasting East