NCC

Bolagsjurist

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare (2017).  NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

Affärsområdet NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt inom anläggningsområdet, såsom vägar, tunnlar, järnväg och broar. Inom det närmaste decenniet står Göteborgsregionen inför väldigt stora investeringar i infrastrukturprojekt med bland annat Västlänken och deletapperna Korsvägen och Centralstationen samt projekt på Masthuggskajen, Frihamnen med flera.

Kort om rollen

Vi ser en fortsatt positiv utveckling inom Infrastructure i väst och förstärker vår juridiska avdelning med en bolagsjurist placerad i Göteborg för att finnas i nära anslutning till våra affärer och projekt.

Dina nya utmaningar

Tjänsten som bolagsjurist på NCC Infrastructure erbjuder en stor variation och bredd av arbetsuppgifter. Som projektstöd inom entreprenadområdet arbetar du nära verksamheten med våra projekt och avtal. Frågorna rör främst entreprenadjuridik, offentlig upphandling, tvister, miljörätt och compliance.

Du arbetar även nära övriga bolagsjurister inom affärsområdet. Enheten har för närvarande nio jurister, varav sex är placerade i Solna, två i Oslo och en i Köpenhamn. Din enhet ansvarar även för att skapa och hålla i utbildningar och seminarium inom juridik och kontraktshantering för kollegor inom NCC. Enheten arbetar även aktivt som en viktig del i det fortsatta strategiska utvecklingsarbetet inom bolaget.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig med juristutbildning som har minst 5 års erfarenhet från självständigt juridiskt arbete i ett större företag eller på advokatbyrå, främst med entreprenadrätt, offentlig upphandling och kommersiella avtal. Notarietjänstgöring är meriterande. Eftersom vi är ett nordiskt bolag krävs det att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi söker en person som vill arbeta nära verksamheten i en rådgivande och relationsskapande funktion. Du trivs med att självständigt styra och prioritera ditt arbete och hantera en stor variation av frågor inom olika områden där du blir en integrerad del i affärsprocesserna. Du har förmågan till att bistå med rådgivning som är effektiv och så till vida kort, koncis och praktiskt användbar.

Ytterligare information

Tjänsten är en ny roll med placering på NCC:s kontor i Göteborg. Rapportering sker till chefsjuristen på Infrastructure.

Kom och väx!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Matilda Jönsson HR Specialist Rekrytering på telefon 070 – 088 78 52. Välkommen att skicka in din ansökan senast den 23 september via länken nedan.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner:

Matilda Jönsson
HR Specialist Rekrytering
070-088 78 52
matilda.jonsson@ncc.se 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 september . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Bolagsjurist