NCC

Blockchef Mark Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Blockchef för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Dina arbetsuppgifter: 
Som Blockchef/Platschef Mark har du ansvar för att driva markarbeten på projektet, vilket innebär:

  • Förberedande arbeten som t.ex. lednings/trafikomläggningar
  • Djup grundläggning som spont, sekantpålar, markförstärkning
  • Jordschakt/bergschakt
  • Markkompletteringar

Rollen innebär ett helhetsansvar för produktionen i ditt block där du är den sammanhållande och motiverande kraften i ett team bestående av såväl tjänstemän som egna yrkesarbetare. Du arbetar aktivt med att utveckla medarbetare på projektet och har visst personalansvar.

Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och kommer involvera många yrkesgrupper. Du kommer att ha en central roll i samordning och planering, vilket är avgörande betydelse för projektets framgång.

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi söker dig som har ett antal års relevant erfarenhet av mark och anläggningsprojekt och har god förståelse för hela byggprocessen. Har du jobbat med infrastrukturprojekt är det meriterande. Du har antagligen en byggteknisk utbildning på högskolenivå, alternativt mångårig erfarenhet.

Rollen kräver att du är lyhörd och har en stark vilja att förstå önskemål och behov. Du uppmuntrar andra till initiativ, kan bedöma mottagarens kunskapsnivå/förmåga och ge befogenheter och ansvar med det som utgångspunkt. Vidare är du är strukturerad och ansvarstagande och drivs av att finna lösningar på problem. Du har förmåga att skapa effektiva och positiva relationer och arbetar aktivt för att delge information och kunskap till andra medlemmar i teamet.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering på projektet i centrala Göteborg.

Kom och väx hos oss!
Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Välkommen med din ansökan till oss!

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 079-0788170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-03-05

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 5 mars . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 7 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Blockchef Mark Västlänken